Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.203
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.203
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

BitPay, ApeCoin Desteklemeye Başladığını Duyurdu

Önde gelen kripto para borsaları arasında yer alan BitPay, ApeCoin (APE) kripto para birimini desteklemeye başladığını duyurdu.

Hızla gelişen kripto para sektöründe her gün yeni iş birlikleri ve ortak çalışmalar gün yüzüne çıkıyor. Kullanıcıların daha ekonomik, pratik ve geniş alanda işlem yapmasına fırsat sağlayan çalışmalar arasına bir yenisi daha katıldı. BitPay, listesine ApeCoin ve yeni stablecoin için destek ekledi.

ApeCoin, BitPay Borsasında İşleme Açılıyor

BitPay, Bored Ape Yacht Club ekosisteminin yerel tokeni olan ApeCoin ve euro destekli bir stablecoin olan Euro Coin için destek ekledi.

Atlanta, Georgia merkezli şirket, mevcut kripto para birimleri listesine Euro Coin (EUROC) adlı euro destekli bir stablecoin ekledi. BitPay kullanıcıları artık BitPay cüzdanlarındaki iki yeni kripto parayı satın alabiliyor, saklayabiliyor, takas edebiliyor ve nakit yerine harcayabiliyor.

İtalyan moda evi Gucci daha önce Twitter üzerinden BitPay ile ortaklaşa ApeCoin’i kabul etmeye başlayacağını duyurmuştu. BitPay’in ApeCoin ve Euro Coin desteğini getirmesiyle birlikte Gucci’den kripto para ile alışveriş yapma imkanı da aktif hale gelmiş oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir