Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.266
% 4.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.266
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Union Labs, Polygon ile Cosmos Arasında Bir Köprü Kurmak İstiyor

polygon matic flipkart

Blockchain birlikte çalışabilirliğinde öncü bir güç olan Union Labs, AggLayer teknolojisiyle en son entegrasyonu yoluyla Polygon ve Cosmos arasında bir köprü kurma planlarını açıkladı. Bu stratejik hamle, projenin 4 milyon dolarlık destek topladığı Kasım ayındaki başarılı bağış toplama turunun ardından geldi.

Polygon Labs tarafından bu yılın başlarında tanıtılan merkezi olmayan bir hizmet olan AggLayer, birbirine bağlı ağlar arasında likiditenin kesintisiz paylaşımını kolaylaştırıyor. Union Labs’ın AggLayer ile birleşme kararı, Ethereum ölçeklendirme çözümleriyle tanınan Polygon ile Cosmos blockchain ekosistemi arasındaki bağları, özellikle Blok Zincirleri Arası İletişim Protokolünü (IBC) kullanarak güçlendirmeye yönelik önemli bir adım anlamına geliyor.

Bu entegrasyon, AggLayer bağlantılı zincirler ve IBC özellikli blok zincirler arasında yeni bir likidite erişilebilirliği ve akışkanlık alanı ortaya çıkarmayı vaat ediyor. Union Labs, bu simbiyotik ilişki aracılığıyla, son basın bülteninde de vurgulandığı gibi, güvene dayalı olmayan, akıcı ve hızlı bir işlem süreci oluşturmayı, verimliliği artırmayı ve gecikmeyi en aza indirmeyi hedefliyor.

Union Labs’ın arkasındaki vizyoner zihin olan Karel Kubat, bu dönüm noktasına duyduğu heyecanı dile getirerek, her iki projenin de bireysel egemenliklerini korurken, blok zincirlerin parçalanmış doğasıyla mücadele etmeye yönelik ortak kararlılığını vurguladı. Union Labs’ın bu yılın sonlarında ana ağda kullanıma sunulması planlandığında, blockchain birlikte çalışabilirliğinin gelişen ortamında daha fazla yenilik ve işbirliği için ortam hazırlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir