Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.597
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.597
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Venom Network İncelemesi l Airdrop Olacak mı?

venom airdrop nasıl yapılır

Venom, gerçek dünya uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış ölçeklenebilir bir blok zinciri çözümüdür. Benzersiz mimarisi ve teknolojisi, Venom’u merkezi olmayan uygulamalar için ideal bir platform haline getirirken yüksek düzeyde performans ve güvenlik sunmayı sağlar.


▪️ Venom’un blok zinciri doğrulayıcıları, diğer doğrulayıcılarla işlemlere katılabilmek için VENOM tokenlerini stake ederek ağın güvenliğini sağlarlar. Token’larını stake etmeleri, ağın güvenliği ve sürekli işleyişi konusunda çıkar sahibi olduklarını gösterir.

▪️ Doğrulayıcılar tokenlarını ne kadar çok stake ederse, kötü niyetli saldırganların ağı kontrol etmek için birden fazla kimlik oluşturması o kadar zorlaşır. Doğrulayıcılar, mutabakat sürecinin güvenilir kalmasını sağlamak için (BFT) algoritmasını kullanarak bloklar önerir ve diğer doğrulayıcılar tarafından önerilen blokları oylar.

▪️ Venom Foundation’ın mimarisi esasen kendi İş Parçacıklı Sanal Makinesi (TVM) üzerine inşa edilmiş modüler bir blok zinciridir. Bu, asenkron iletişim modeli ve dinamik parçalama yoluyla akıllı sözleşmelerin verimli bir şekilde yürütülmesine olanak tanır.

▪️ Teorik olarak Venom blok zinciri, hesaplar arasındaki etkileşimleri EVM tabanlı ağlardan daha etkili bir şekilde ele alarak daha fazla paralellik ve daha az gecikme sağlayabilir. Ağ ağır yüklerle karşılaştığında, doğrulayıcılar paralel gruplara ayrılır ve işlemleri “bölünmüş olaylar” yoluyla ele alır. Bu nedenle, misyonları yeni nesil dijital hizmetler ve ürünler için altyapı olmaktır.

venom airdrop olacak mı?

venom

airdrop nedir

Venom Projesinin Herhangi Bir Token’ı Var mı?


▪️ Hayır, henüz piyasaya sürülmemiştir ancak yakın zamanda airdrop yaparak piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Whitepaperlarına göre, $VENOM tokeninin sabit bir maksimum arzı olmayacak. Yıllık enflasyon oranı %1 olarak öngörülen enflasyonist bir modele sahiptir. Bununla birlikte, Venom Vakfı deflasyonist bir modele geçiş yollarını araştırmaktadır.

▪️ Bu projenin yerel para birimi olan $VENOM, birden fazla amaca hizmet etmektedir. Ağın korunmasına yardımcı olan ve doğrulayıcıları telafi eden işlem ücretlerini ödemek için kullanılır. Ek olarak, bir proof-of-stake mekanizması aracılığıyla ağı güvence altına alır ve ağ katılımcılarının DePools staking aracılığıyla doğrulayıcıları desteklemesine olanak tanır.

SuiSwap Nedir? Airdrop Nasıl Alınır? adlı yazımızı incelemek için buraya tıklayın.

Venom Airdrop İncelemesi


Bir airdrop’u incelerken göz önünde bulundurulması gereken birkaç faktör vardır;

İlk olarak, projenin ilk etapta bir airdrop yapma olasılığı. Ardından, projenin airdrop kampanyalarına kaç token tahsis etmeyi planladığına ve airdrop’larına katılmanın zorluğuna bakmak. Token’ın faydasına bakmak da önemlidir, böylece ilk etapta airdrop’a katılmanın gerçek bir kullanımı ve amacı olacaktır. Son olarak, bir airdrop’u incelerken göz önünde bulundurulması gereken bir faktör de airdrop edilen tokenların herhangi bir kilitlenme süresine tabi olup olmadığıdır.

▪️ Airdrop Olasılığı: Venom Vakfı resmi olarak bir airdrop onaylamadı, ancak whitepaper’larında Venom ağına katkıda bulunan erken kullanıcıları ödüllendireceklerini açıkladılar.

▪️ Airdrop Edilen Token Tahsisi: İlk token arzının %22’si topluluğa tahsis edilecektir.

▪️ Airdrop Zorluğu: Venom Testnet sayfası oldukça kullanıcı dostu. Size her DApp için tamamlayabileceğiniz görevleri gösterir!

▪️ Token Açılım Bilgisi: Başlangıçtaki 7,2 milyar $VENOM arzının %15,5’i kullanıma hazır olacak, %84,5’i ise kilitli kalacaktır. Kilitli tokenlar, erken doğrulayıcıların payı olarak ilk arzın %10’luk kısımdan oluşacaktır.

Venom Blockchain Testnet Campaign
Venom Airdrop İhtimalinden Yararlanmak İçin Ne Yapmalıyız?


Venom projesinden airdrop kazanma ihtimali için aşağıdaki adımları uygulayın;

1- Bir Venom Cüzdanı Oluşturun
Venom Network Testnet’e gidin ve bir Venom Cüzdanı yükleyin  Cüzdanı sağ üstteki Google Chrome Uzantınıza sabitleyin.

2-Testnet Tokenlarını Talep Edin
Görev sayfasına gidin ve Venom Cüzdanınızla giriş yapın. Cüzdanınızı ve Twitter hesabınızı bağlayın ve 50 testnet $VENOM talep etmek için Venom Foundation’ı takip edin.

Not: Faucet sayfasındaki diğer görevleri tamamlayarak da ek testnet tokenları talep edebilirsiniz.

3- $VENOM tokenlerini takas edin
Takas sayfasını ziyaret edin. VENOM ve WVENOM tokenlerini ve miktarı seçin. Ardından “Wrap VENOM” seçeneğine tıklayın ve işleminizi onaylayın.

4- Likidite sağlayın
“Likidite Sağlama “ya gidin ve “Likidite Ekle “ye tıklayın. Ardından, havuza bağlanın ve işlemi onaylayın, eklemek istediğiniz miktarı ayarlayın ve devam edin. Ardından, tokenlarınızı yatırın ve işlemi cüzdanda onaylayın. Ardından, “Tokenları tedarik et” seçeneğine tıklayın ve işlemi onaylayın.

5- Farming havuzlarına para yatırma
“Farming” sekmesine gidin, USDT/WVENOM havuzunu seçin. Ardından, yatırmak istediğiniz miktarı girin ve kilitleme süresini seçin. Para yatırma düğmesine tıklayın ve istendiğinde cüzdanınızdaki işlemi onaylayın.

6- Token Stake Edin
Cüzdanınızı https://testnet.venomstake.com/ adresine bağlayın. Ardından bahis yapmak istediğiniz miktarı seçin ve “Stake” butonuna tıklayın.

7-  Köprüyü kullanın
Cüzdanınızı https://testnet.venombridge.com/bridge adresine bağlayın. “From” ve “To” alanlarında sırasıyla “Venom Testnet” ve “Binance Smart Chain “i seçin. Aktarmak istediğiniz token miktarını seçin ve “BSC gazını ödemek için TVENOM’u takas et” seçeneğini kapatın. “Devam “a tıklayın, ardından işlemi onaylayın..

8- Venom’un Zealy Görev Panosundaki görevleri tamamlayın
Venom’un Zealy Görev Panosuna gidin ve görevleri tamamlayın. Görevler arasında Tweetlerini beğenmek, paylaşmak ve sosyal medya hesaplarını takip etmek yer alıyor.

Ayrıca, bu konuyla ilgili hazırladığımız videomuzu da izleyebilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir