Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.624
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.624
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

CZ, İşte O Açıklamayı Yaptı!

cz changpeng zhao bnb sattı iddiası

Binance CEO’su CZ, BNB Coin (BNB) fiyatlarının belirli seviyelerin altına düşmesini engellemek amacıyla Bitcoin (BTC) ve BNB satışı yapıldığına dair söylentileri reddetti.


▪️ Ortaya çıkan bazı iddialara göre, Binance ve CZ, Bitcoinleri Tether (USDT) ile değiştirdi ve bu varlıkları kullanarak BNB alımı yaparak fiyatı manipüle etti. Ayrıca, iddialarda Binance USD (BUSD)’nin de söz konusu piyasa manipülasyonunda kullanıldığı öne sürüldü.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu iddialara karşı açıklama yaparken şu cümleleri kullandı;

“Binance, BTC veya BNB satmadı hatta hala elimizde FTT de var. Milyonlarca kişinin dahil olduğu bir fiyat grafiğine dayanarak kimin sattığını tam olarak bilmeleri şaşırtıcı. Bu, panikletici bir haberden ibarettir.”

▪️ Başka bir kullanıcı, FUD yapan kişilerin aynı anda ortaya çıktığını ve bunun kötü niyetli kişilerin koordineli bir çabası olduğunu söyledi.

▪️ CZ, bu tweet’e alaycı bir yanıt vererek bu kişilerin belki de short pozisyon açmış olabileceğini söyledi.

▪️ ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance’e karşı açılan dava sonrası yankılar sürüyor. SEC, CZ ve Binance’a farklı suçlamalarda bulunuyor. Haziran ayının başında gündeme gelen dava, Binance’in ABD Menkul Kıymetler Yasası’nı ihlal ettiği iddiasına dayanıyor. Açılan dava dosyasında 10’dan fazla kripto para biriminin menkul kıymet olarak değerlendirildiği belirtiliyor.

▪️
SEC’nin Binance borsasına yönelik açtığı dava süreci halen devam etmektedir ve sonucu hakkında kesin bir bilgi henüz bulunmamaktadır. Bu süreçte, taraflar arasında delillerin sunulması, savunmaların yapılması ve mahkeme sürecinin ilerlemesi beklenmektedir. Bu dava, kripto para sektörü ve düzenleyiciler arasındaki ilişkilerin geleceği açısından önemli bir örnek oluşturuyor. Sonuçları ve etkileriyle ilgili yakından takip edilmeye devam edilmektedir.

Binance, Maverick Protokol (MAV) Launchpool Etkinliği Düzenliyor! adlı yazımızı incelemek için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir