Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.395
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.395
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ünlü Ekonomist: Bu Altcoin’lerden Aldım! Satmayacağım 

Popüler bir Bitcoin ve altcoin yatırımcısı, çoğu varlık sınıfı piyasalarda birkaç zorlu haftanın ardından geri adım atarken, ileriye giden yolda ağırlığını koyuyor.

“Kriptodaki hareketi yakalamak isteyenler, sepetler dolusu almalı”

Coinmuhendisi.com haberlerinde de görüşlerine yer verdiğimiz Real Vision CEO’su Raoul Pal verdiği yeni bir röportajda, elindeki varlıkları korumanın yanı sıra uzun vadeli büyüme potansiyeline sahip olabilecek hisse senetleri satın aldığını söylüyor:

Tek bir şey satmadım. ‘Büyüyen’ teknoloji stoklarında ortalama almaya başladım… katliama giriyorum. Çünkü haklıysam ve bu bir süper trend, süper bir döngüyse, o zaman bu şeylere uzun vadede sahip olmak istersiniz.

“Hangi şirketler başarılı olacak veya başarısız olacak? Bilmiyoruz,” diyen Raoul Pal, bu yüzden, kriptodaki hareketi yakalamak isteyenlerin, sepetler dolusu malzeme satın alması gerektiğini söylüyor. Ünlü ekonomiste göre, ağın benimsenmesinin devam ettiğine inanıyorsanız, o zaman satın almanız gerekir.

“Lider altcoin üzerindeki opsiyonlarla oynadım”

Raoul Pal, kripto para yatırımları söz konusu olduğunda, daha riskli varlıklardan oluşan sepetler satın almanın yanı sıra, lider altcoin Ethereum (ETH) üzerindeki call opsiyon’larla da oynadığını söylüyor.

Genel alanı yakalamaya çalışıyorum. Her zaman olduğu gibi, daha spekülatif şeylerin bir kısmı ayı piyasasında her zaman berbat hissettiriyor ve neyin hayatta kalacağını ve neyin işe yarayacağını kim bilebilir? Ancak tez bu ve bu yüzden bir sepet satın alıyorsunuz ve bu genel yatırım portföyünün sadece küçük bir parçası.

“Önceki modelin devam edip etmediğini söylemek için ETH’de ‘call’ opsiyon satın almaya başladım” diyen Raoul Pal, Aralık’tan Mart’a kadar bir çalışma görmeyi umduğunu, ancak bunun gerçekleşmediğini, fakat ‘call’ seçeneklerine %5 eklediğini ve bunun da işe yaramadığını söylüyor.

Raoul Pal, NFT’lere de ilgi duyduğunu söylüyor

Real Vision CEO’su, Yuga Labs’in Bored Ape Yacht Club‘ın (BAYC) gelecekteki bir projede taklit etmeyi umduğu topluluk odaklı bir model kullandığını öne sürerek, Non Fungible Token (NFT) nişini de keşfettiğini ifade ediyor:

Bazı NFT’ler satın aldım. Bored Ape olayına dahil oldum. Çünkü, Yuga’nın yaptığı şeye bayılıyorum. ApeCoin’in (APE) gerçekten ortaya çıktığını ve Larva Labs ile ne yaptıklarını gördüğüm an, içeri girmem gerektiğini düşündüm ve bu ekosistemin bir parçası olmak ve onu uzun vadede tutmak istiyorum çünkü bu çok ilginç bir şey.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir