Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.609
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.609
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

B.Riley, Bitdeer’in Hisselerini Satın Alacak

Kripto madenciliği şirketi olan Bitdeer, finansal hizmetler firması B.Riley Financial ile anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre A Sınıfı adı hisselerini 150 Milyon $’a kadar alacağı açıklandı.

SEC 9 Ağustos’ta yapılan bir dosyaya göre, B. Riley, üç yıl boyunca belirli sayıda Bitdeer hissesi satın alma hakkına sahip olacak. Fakat böyle bir yükümlülüğü olmayacak. Anlaşmanın kuralları, satın alma süresi boyunca en fazla 1 Milyon hissenin veya Bitdeer’in Nasdaq’ta işlem gören hisselerinin %25’ini satın almasını istiyor.

“Satın Alma Sözleşmesi uyarınca Şirket, B. Riley Ana Sermaye 2’ye, hisse başına 0,0000001 ABD Doları itibari değere sahip A Sınıfı adi hisse senetlerini (“A Sınıfı Adi Hisseler”) 150.000.000 ABD Dolarına kadar satma hakkına sahiptir. Diye açıklama yapıldı.

Anlaşma B.Riley’e Bitdeer’in masasına özel bir ayrıcalık getiriyor. A sınıfı hisseler, hissedarlara B sınıfından daha fazla oy hakkı sağladığı için genellikle halka satılmaz. Başka bir deyişle anlaşma, B.Riley’ye kripto madenciliği şirketinde bir mülkiyet hissesi veriyor.

İşlemin bir parçası olarak Bitdeer, hisseleri satın alma taahhüdü karşılığında B.Riley’ye anlaşma değerinin %0.5’ini ödeyecek. Şirket ayrıca yasal ücretler ve 50.000 $’a kadar olan ödemeler için geri ödenecektir.

Bitdeer, kripto kişi nedeniyle aylarca süren gecikmeden sonra Nisan ayında Blue Safari Group ile SPAC anlaşmasını halka açtı. Bir SPAC anlaşmasını halka açtı. Bir SPAC anlaşması, özel amaçlı bir satın alma şirketinin özel firma ile birleşerek onu geleneksel bir halka arz süreci olmaksızın halka arz etmesini içerir.

Bitmain’in eski kurucu ortağı Jihan Wu tarafından kurulan Bitdeer, Tennessee, Washington’da ve Texas’taki ABD merkezli veri merkezleri aracılığıyla bulut madenciliği hizmetleri sağlıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bitdeer Ortaklık Kurdu

Bitdeer son operasyon raporunda 220 Bitcoin madenciliği yaparak kaydetti. Geçtiğimiz seneye göre şirketin madencilik üretimi %41’lik bir artışla yükseldi. Mayıs ayında şirket Bhutan Krallığı’nda çevre dostu dijital varlık madenciliği için Druk Holding ve İnvestments ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir