Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.431
% 2.40
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.431
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin Ustası, BTC’nin Dibi Göreceği Tarihi Belirledi!

Bitcoin ustası PlanB, Aralık 2021’de 100.000 dolara ulaşması beklenen Bitcoin (BTC) fiyatının Nisan 2021’den beri zaten bir ayı piyasasında olduğu için başarısız olduğunu söylüyor. Analiste göre, şu anda, Bitcoin piyasasında güçlü bir baskıya tanık olduğumuz için BTC fiyatı bir dip oluşturuyor ve boğa piyasası yakında takip edecek.

PlanB, BTC için dibi ve bir sonraki boğa piyasasını öngörüyor

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, PlanB 2021’de, BTC için Stock-to-Flow modeline dayalı olarak Aralık 2021’de 100.000 doları öngörmüştü. Bununla birlikte, BTC fiyatı Kasım ayında neredeyse 69 bin doları gördükten sonra ayı piyasasına girdi.

PlanB şimdi piyasada görülen baskının Bitcoin’in yeni bir dip oluşturmasının bir sonucu olduğunu söylüyor. Paylaşılan yeni verilere göre, BTC fiyatının 2022’nin sonraki yarısında, muhtemelen Ekim ayında bir dip oluşturması bekleniyor. Bundan sonra, fiyatları 100.000’e doğru iten bir boğa piyasası başlayacak. Analist, şunları söylüyor:

Aralık 2021, hala boğa piyasasının 2. ayağını umuyordum. Ancak 2022 yılının ilk çeyreğinde bu Bitcoin boğa piyasasının sona erdiği anlaşıldı. Nisan 2021 zirvesinden bu yana bir ayı piyasasına girdik. Şimdi bir dip oluşturuyoruz. Ardından yeni bir boğa piyasası başlayacak. BTC döngüleri.

Bitcoin (BTC) 2 YIL MA / Kaynak: PlanB

Peter Brandt ve Michaël van de Poppe gibi önemli analistler de aynı senaryoyu paylaşmıştı. Son zamanlarda, Peter Brandt bir rallinin görülebileceği 27.000 dolar seviyesine yakın bir dip tahmin etmişti. Michaël van de Poppe ayrıca Bitcoin fiyatının yeni bir boğa toparlanması için 28.000 dolar civarına kayabileceğini düşünüyor.

Bitcoin ‘Mid-Halving Düzeltmesi’ne dayalı fiyat tahmini

11 Nisan’daki Bitcoin yarılanma düzeltmesi, yaklaşan fiyat trendlerini belirlemek için önemli bir olaydı. Verilere göre, fiyat 50 bin dolar seviyesini geçemezse BTC fiyatı uzun ayı piyasasına girebilir. Analistlere göre şu anda, BTC tam olarak tarihsel fiyat eğilimine göre hareket ediyor. Ayrıca, son kripto piyasası çöküşü, BTC fiyatının bir ayı piyasasına girdiğini gösteriyor.

Bitcoin Mid-Halving Düzeltmesi / Kaynak: Santiment.

Model ayrıca Ekim ayından sonra, muhtemelen yıl sonunda bir BTC rallisine işaret ediyor. Analistler, bunun, BTC fiyatının 32k-27k aralığında işlem görmeye devam edeceği ve yatırımcıların yeni girişler yapmak için biraz daha beklemesi gerektiği anlamına gelebileceğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir