Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.879
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.879
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

10 Milyon CRV Huobi Kurucusuna Satıldı

CRV

Huobi kurucu ortağı Jun Du, riskli pozisyonunu düşürmeye çalışan Egorov’dan 10 milyon CRV satın aldı.

Du başlangıçta, Egorov’dan 10 milyon CRV almak için mevcut fiyatın altında 0.40 dolardan teklif ettiğini Twitter’dan duyurdu. Du, Twitter DM aracılığıyla bu belirteçleri satın aldığını ve vCRV olarak kitlediğini doğruladı. (Kitlemenin nedeni ise karşılığında Curve platformunda oy kullanma hakkı elde etmesi.)

“En az bir yıl burada kalacağım ve Curve’ün gittikçe daha iyiye gideceğini umuyorum” dedi.

Twitter’da Curve’ü BendDao’nun bir likidite krizi yaşadığı zamanki desteklediğini söyledi. “Mevcut zorluklar geçicidir ve birlikte desteklersek sektör daha sağlıklı olacaktır” dedi. Du, ayrıca New Huo Tech’in CEO’su ve web3 fonu ABCDE’nin kurucu ortağıdır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Egorov Plaformu Dengelemek İçin CRV Satıyor

Egorov kredi pozisyonunu güçlendirmek için CRV tokenlerini satmaya devam ediyor. Çoğunlukla CRV’yi teminat olarak kullanılarak stablecoin’ler ödünç almak için birçok Defi kredi platformlarına birden fazla kredisi var. Yalnızca Aave’de, teminat olarak 171 Milyon $ CRV (290 Milyon CRV Token) ile 59 Milyon $ USDT ve 7000$ USDC ödünç aldı. Potansiyel olarak bu işlemlerin yapılması platformları kötü borçla bırakabilir. Ayrıca Curve arzının büyük bölümünü kapsadığı için bu sorun daha ciddi olmakta.

Son olarak, Coin Mühendisi’nin yaptığı araştırmaya göre Egorov şimdiye kadar 72 Milyon CRV Sattı. Satın alanlardan bazıları ise Tron kurucusu Justin Sun ve Mechanisim Capital’in kurucu ortağı Andrew Kang gibi çeşitli kişiler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir