Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.769
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.769
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Galaxy Digital, Celsius’un Sahip Olduğu Şirketi Alıyor

galaxy bitcoin

Kripto odaklı FinTech şirketi Galaxy Digital, iflas başvurusunda bulunan Celsius’tan saklama platformu satın aldı.

Celsius, kripto piyasasındaki gerilemenin ardından Temmuz ayında iflas başvurusunda bulunduktan sonra varlıklarının bir kısmını satışa çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Galaxy Digital’in bu varlıkları satın alacağı gündeme geldi. Üzerinden çok geçmeden FinTech şirketi, saklama platformunun satın alınmasıyla ilgili bir açık artırma kazandı.

Galaxy Digital, Celsius’tan Saklama Platformu Satın Aldı

Galaxy Digital yaptığı açıklamada, iflas başvurusu yapan Celsius Network’ten saklama platformu GK8’i satın almak için bir açık artırma kazandığını söyledi.

Anlaşmanın şartları açıklanmadı, ancak Galaxy sözcüsü Michael Wursthorn, fiyatın Celsius’un bir yıl önce ödediğinden önemli ölçüde daha az olduğunu söyledi. Bildirildiği üzere Celsius, Kasım 2021’de GK8’i 115 milyon dolara satın almıştı.

Galaxy’nin saklama platformunu satın alma amacı, aracılık hizmetlerini genişletmek. Blockchain mühendisleri ve kriptograflar da dahil olmak üzere yaklaşık 40 kişi Galaxy’nin ekibine katılacak.

Galaxy’nin kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz açıklamasında, şunlara yer verdi:

“Sektörümüz için bu önemli anda GK8’i ana teklifimize eklemek, Galaxy’yi sürdürülebilir bir şekilde büyütmek için stratejik fırsatlardan yararlanmaya devam etme isteğimizi de vurguluyor” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir