Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.003
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.003
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

TrueUsd 0,96$’a Geriledi!

TrueUsd

Stablecoin TrueUSD Perşembe sabahı 0,9685 dolar civarında bir noktaya düştü. Coin Mühendisi’nin fiyat verilerine göre TUSD o zamandan beri hafifçe toparlandı ve şuan 0,9856 dolar civarında işlem görüyor.

Stablecoin, 15 Ocak’ta sahiplerinin yüz milyonlarca TUSD değerinde TUSD sattığı raporlarıyla ABD doları sabitinin altına düştü . Binance verileri, son 24 saat içinde kullanıcıların işlem çifti aracılığıyla yaklaşık 238,3 milyon dolar değerinde TrueUSD sattığını, tüccarların ise yaklaşık 83,8 milyon dolar satın aldığını gösterdi. Bu, yaklaşık 154,5 milyon dolarlık net çıkışa işaret ediyor.

10 Ocak’ta TrueUSD’nin rezervlerine ilişkin gerçek zamanlı doğrulamaları duraklattığı ve bir X kullanıcısının şirketin tokenleri teminat altına alamadığından şüphelendiği yönünde raporlar ortaya çıktı. Protos’a göre şirket daha sonra olayı birkaç dahili hataya bağladı.

İlginizi Çekebilir: TrueUSD, 1 Doların Altında!

TrueUsd, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, muhasebe firması MooreHK ile ortaklaşa “fiat rezerv denetim sistemini tamamen yükselttiğini” söyledi. TrueUSD açıklamasında “Yükseltilmiş tasdik raporu, mali ve mutemet ortaklarının gözetimindeki rezerv fonları hakkında ek ayrıntılar içeriyor” dedi.

Keyrock’un Asya Pasifik iş geliştirme başkanı Justin d’Anethan, bu haftanın başlarında yaptığı açıklamada;

“Binance’in lansman havuzu programında Manta’nın yakın zamanda duyurulması ve geçmişte lansman havuzu stakingi için kullanılmış olabilecek TUSD gibi diğer stablecoin’ler pahasına BNB veya FDUSD’yi stake etme ihtiyacıyla birlikte, öyle görünüyor ki bir sürü yatırımcı Manta’yı satıyor, dedi.

ContentFi Labs’ın baş işletme sorumlusu Nick Ruck’a göre, Justin Sun’ın kripto para borsası Poloniex’teki 100 milyon dolarlık güvenlik ihlalinden de etkilenmiş olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir