Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.563
% 2.55
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.563
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ethereum’da Ortaya Çıkan Sorunun Kaynağı Ne?

Ethereum'da Sorun

Ethereum’da Sorun Açığa Çıktı! Ethereum’un yeni yükseltmesi Dencun, 17 Ocak’ta Goerli test ağında yayına girmeye hazırlanıyordu. Ancak, yükseltmenin yayına girmesi planlanan saatte, Tim Beiko fork’un gerçekleştiğini duyurdu. Ancak, 20 dakika sonra yaptığı bir paylaşımda, işlemin tamamlanamaması nedeniyle zincir bölünmesi meydana geldiğini kaydetti.

Dencun yükseltmesinin, layer-2 ağlarındaki işlem maliyetlerini düşürme, kendi kendini imha işlemlerini önleme ve yeni köprü ve staking pool gibi çeşitli özellikler getirme gibi hedefleri olduğu daha önce açıklanmıştı.

Yükseltmenin yayına girmesi için gerekli hazırlıklar tamamlanmıştı ve yükseltme yayına girmek üzereydi. Ancak, işlemin tamamlanamaması nedeniyle zincir bölünmesi meydana geldi. Bu, yükseltmenin yayına girmesini dört saat geciktirdi.

Parithosh Jayanthi, çözümün hızlıca uygulanmasının ekibin hata ayıklama sistemlerinin gücünü bir kez daha gösterdiğini vurguladı. Geliştirici, Fork -> sorun -> önceliklendirme -> düzeltme -> sonlandırma işlemlerinin tamamının dört saat sürdüğünün altını çizdi ve yeni hata ayıklama sisteminin harika olduğunu belirtti. Ama Ethereum’da Sorun giderilerek ayın sonunda sürümün yürürlülüğe girmesi bekleniyor.

Dikkatinizi çekebilir: Binance Anti-Dolandırıcılık Risk Tedbirleri Başlattı!

Dencun’un test programının bir sonraki aşaması, 30 Ocak’ta Sepolia test ağında gerçekleştirilen yükseltme olacak. Bir sonraki test ise 7 Şubat’ta Holesky ağında görülecek. Ethereum geliştirici ekibi, Dencun’un ana ağda ne zaman yayına gireceğini ise henüz açıklamadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir