Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.571
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.571
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

TrueUSD, 1 Doların Altında!

Stablecoin TrueUSD Binance’te satış hacminin artmasıyla Salı sabahı Asya’da 1 dolarlık sabit seviyesinin altına düştü. TUSD, dün erken saatlerde 0,9837 dolara kadar düştü. Coin Mühendisi fiyat sayfasına göre TUSD, dün gece saatlerinde 0,9837 dolara kadar düştükten sonra Türkiye saatiyle 02:30’da 0,985215 dolar civarında işlem görüyordu.

Borsanın ticaret sayfasına göre Binance’in TUSD-USDT çifti, son 24 saat içinde TUSD cinsinden yaklaşık 435,4 milyon dolarlık toplam satış hacmi gördü ve borsanın işlem sayfasına göre yaklaşık 369,3 milyon dolarlık TUSD satın alma emri verildi. Veriler, bunun 66,1 milyon dolarlık net çıkışa işaret ettiğini gösterdi.

ContentFi Labs’ın baş işletme sorumlusu Nick Ruck, yaptığı açıklamada, Poloniex’i hedef alan yakın tarihli bir hackleme olayının ardından, TUSD sahipleri kendilerini USD’ye sabitlenmiş stablecoin ile istikrar bulmakta gittikçe zorlaşan bir durumda buluyorlar. Dedi.

Keyrock’un APAC iş geliştirme başkanı Justin d’Anethan ise yaptığı açıklamada;

“Küçük bir katalizör gibi görünüyor, ancak Binance’in fırlatma havuzu programında Manta’nın yakın zamanda duyurulması ve geçmişte fırlatma havuzu stakingi için kullanılmış olabilecek TUSD gibi diğer stabilcoinlerin pahasına BNB veya FDUSD’yi stake etme ihtiyacı göz önüne alındığında, bu durum Görünüşe göre bir sürü yatırımcı ikincisini birincisi için satıyor,” dedi.

TrueUSD (TUSD) Nedir?

TrueUSD (TUSD) nedir sorusuna doğrudan baktığımızda ABD doları cinsinden 1’e 1 paraya çevrilebilen, bağımsız olarak doğrulanmış ilk dijital varlıktır. Bu çok zincirli stabilcoin, karşı taraf riskini azaltmak, şeffaflık sunmak ve dolandırıcılığı önlemek için geleneksel bankaları, emanet hesaplarını ve üçüncü taraf onaylarını kullanır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir