Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.177
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.177
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance ve Gulf Ortaklığı; Tayland’da Borsa İşlemlerine Başlıyor!

Binance ve Gulf Ortaklığı, Tayland'da Borsa İşlemlerine Başlıyor!

Binance Borsası ile Gulf , genel halk için tam kapsamlı kripto borsa işlemlerine resmen başladı.

Binance ve Tayland merkezli Gulf Innova’nın ortak girişimi Gulf Binance, kasım ayında yapılan özel davetli bir testin ardından Tayland genelinde kripto borsa hizmetlerine resmen başladı.

Yapılan açıklamaya göre, Binance Capital Management ve Gulf Energy Development birimi tarafından kurulan Gulf Binance, Binance TH adını taşıyan kripto borsa ve aracılık platformunun tam faaliyete geçtiğini duyurdu. Artık Tayland kullanıcıları, Binance TH hesapları üzerinden yerel para birimleriyle kripto alım satımı gerçekleştirebilecekler.

İlginizi çekebilir: Japonya’nın E-Ticaret Devi Mercari, Bitcoin Ödemelerini Kabul Etmeyi Planlıyor!

Tayland borsasının lansmanı, şirketin 2023 Mayıs’ında ülkenin Maliye Bakanlığı’ndan kripto varlık borsası ve aracılık operatörü lisanslarını almasının ardından geldi. Şirket, geçtiğimiz kasım ayında davetle sınırlı bir kullanıma açılacağını ve daha sonra genel kamuya açılacağını duyurmuştu.

Binance TH’nin kripto aracılık hizmeti için, şirket sipariş defterini Binance Kazakhstan ile entegre etti. Binance Kazakhstan, Astana Finansal Hizmetler Otoritesi tarafından düzenlenen Kazakistan’daki bir borsadır.

Gulf Binance CEO’su Nirun Fuwattananukul, açıklamasında,

“Geçen yıl boyunca Tayland düzenleyicileriyle yakın iş birliği yaparak detaylı planlamalara yoğun çaba harcadık” dedi. “Sonuç olarak, Binance TH, Taylandlı kullanıcılar için güvenilir ve sezgisel bir platform sunmak adına kanıtlanmış ve güvenli teknolojiye erişim sağlayabiliyor.”

Binance CEO’su Richard Teng ise Binance TH’nin lansmanını “Tayland’ın küresel dijital finans peyzajında kilit bir rol oynamaya yönelik stratejik bir adım” olarak değerlendirdi.

Binance ve Taylandlı milyarder Sarath Ratanavadi’nin Gulf Energy şirketi, ortak girişim anlaşmasına ilk olarak 2022’nin başlarında vardı. Binance, bugünkü açıklamasında, Gulf’ün Tayland’daki geniş ağı sayesinde borsanın “Tay kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun, yerelleştirilmiş ve uyumlu bir dijital varlık ticaret platformu sunma konusunda avantaj elde edebileceğini” belirtti.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir