Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.408
% 4.20
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.408
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ethereum, Renzo Seed Turunu 25 Milyon Dolar Yükseltti!

EigenLayer’a dayalı bir Ethereum yeniden alım protokolü olan Renzo, tohum finansman turunda 3,2 milyon dolar topladı.

Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Figment Capital, SevenX Ventures, IOSG Ventures ve diğer birkaç yatırımcının katılımıyla Maven11 Capital’in tura liderlik ettiğini söyledi.

Ayrıca şirketin kurucu ortağı Lucas Kozinski, yaptığı açıklamada, girişimin Ağustos ayında kurulduğunu, Kasım ayında fon toplamaya başladığını ve turu Aralık ayında tamamladığını söyledi.

Kozinski, bunun 1:1 oranında token varant turu içeren bir hisse senedi olduğunu ve bunun Renzo’nun para sonrası değerlemesini 25 milyon dolara getirdiğini ekledi.

Renzo Nedir?

Renzo protokolü şu anda kullanıcıların geçtiğimiz ay beta ana ağ sürümünün bir parçası olarak EigenLayer aracılığıyla Ethereum’u (ETH) yeniden almasına yardımcı oluyor. Protokol ayrıca gelecekteki sürümlerinde likit staking tokenlarını (LST’ler) desteklemeyi planlıyor.

Protokol’ü kullanmaya başlamak için kullanıcıların ETH ve ayrıca LST’leri yatırmaları gerekiyor ve Renzo’nun likit yeniden stoklama tokeni (LRT) olan ezETH’yi alacaklar. Bu token daha sonra ek getiri elde etmek için DeFi uygulamalarında kullanılabilecek. ETH stake getirisinin üzerinde ve üstünde.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kozinski, “Renzo, hem yerel ETH’yi hem de LST’leri kabul edebilen üçüncü nesil bir protokoldür” dedi. Stader Labs benzeri protokolleri yalnızca likit staking’i destekleyen birinci nesil olarak ve yalnızca ETH yeniden staking’i destekleyen Ether.fi gibi protokolleri ikinci nesil olarak nitelendirdi.

Kozinski, “Renzo, hem ETH hem de LST’leri kabul edecek şekilde tasarlanmış ilk likit yeniden alım protokolüdür” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir