Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.317
% 2.45
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.317
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SEC, Terraform Labs Davasının Duruşmasını Erteledi!

Terraform Labs

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Terraform Labs ve kurucu ortağı Do Kwon’a karşı açılan 40 milyar dolarlık kripto para dolandırıcılığı davasının duruşmasını erteledi. Erteleme, Kwon’un iade edilmesine izin vermek amacıyla yapıldı.

Manhattan federal mahkemesinde yapılan başvuruda SEC, başlangıçta 29 Ocak’ta yapılması planlanan duruşmanın ılımlı bir şekilde ertelenmesini savundu. Kwon’un avukatının, Kwon’un Karadağ’dan iadesini kabul ettiğini ve Mart ayı ortasına kadar ABD’de olabileceğini belirtmesi üzerine karar alındı.

İlginizi Çekebilir: Binance ve Gulf Ortaklığı; Tayland’da Borsa İşlemlerine Başlıyor!

SEC, Terraform ve Kwon için ayrı yargılamalara karşı çıkarak gereksiz ifade verme durumlarını önlemeye çalıştı. ABD Bölge Yargıcı Jed Rakoff, duruşma tarihini belirlemek için SEC’in 15 Nisan tarihindeki talebini değerlendirecek.

Geçtiğimiz ay Rakoff, Terraform ve Kwon’un ABD yasalarını ihlal ettiğine karar vermiş ve Kwon’u Güney Kore’den iade talebiyle karşı karşıya bırakmıştı.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir