Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.617
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.617
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer 11.196 Yıl Ceza Yiyerek Tutuklandı

Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer’in de aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanık ve bazı müştekiler ile tarafların avukatları katıldı.

Tutuklu sanıkların ikisinin Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandığı duruşmada, cumhuriyet savcısı bir önceki celsede vermiş olduğu esas hakkındaki mütalaasını tekrar etti.

Bir önceki celse mütalaasını veren cumhuriyet savcısı Faruk Fatih Özer hakkında “Nitelikli dolandırıcılık” ve “Örgüt kurma ve yönetme” gibi suçlardan 40 bin 562 yıl cezalandırılmasını istemişti.

Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşma saat 10.00’da başladı.

Sanık Faruk Fatih Özer savunmasında Musa Eroğlu’nun seslendirdiği ‘Yolun sonu’ türküsünden kendi savunmasını yaptı.

Duruşmada savunma yapan Faruk Fatih Özer, Avukatlarımın savunmalarıma katılıyorum. Burası zorbalıkla yönetilen bir ülke değildir. Bizim ve ailemizin yaşadığı adaletsizliğin son bulması gerekiyor.

Bütün Kurumları Yönetecek Kadar Zekiyim

Thodex CEO’su Özer mahkemede yaptığı açıklamada,

THODEX yalnızca bir şirket ve iflas etti. Thodex de suç örgütünden bahsedilmez. Dünya üzerindeki tüm kurumları yönetebilecek kadar zekiyim. Bu 22 yaşında kurduğum şirketten belli. Suç örgütü kuracak olsam bu kadar amatörce hareket etmezdim. Söz konusu olan dosyada şüpheli olanların 2 seneden fazladır mağdur olduğu ortada. İllegal faaliyetlerin içinde bulunacağımı kabul etmeyeceğim. Ben Arnavutluk’ta cezaevindeyken dahi müştekilere ödeme yaptım. Örgüt kurmuş bir liderin asla yapmayacağı bir hareket.

Rica ederim biraz bu acıdan yaklaşın. Dosyanın bu aşamaya gelmesinin nedeni Türkiye’den ve başka ülkeden bakanlarla fotoğraflarım. Benim medyada ismi geçen hiç bir bakanla ilişkim olmamıştır. Sayın bakanlara ve milletvekillerine iftiralar atıldı.

Kaostan beslenen varlıklar benim şirketimin batmasından faydalandılar. Ben artık gerçeklerin sayın mahkeme heyeti tarafından görülmesini beklemekteyim.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Özer, 11.196 yıl ceza yiyerek tutuklandı. Duruşma diğer sanıkların savunmaları ile devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir