Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.746
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.746
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Telegram kendi kripto cüzdanı TON Space’i uygulamasına entegre etti!

Telegram

Popüler sohbet uygulaması Telegram, dikkat çeken bir adım atıyor: Kendi kendine saklanabilen bir kripto cüzdanını kullanıma sunuyor.

Bu karar, 800 Milyon aktif kullanıcısı olan Telegram’ın canlı kripto topluluğundaki varlığını güçlendirmeyi amaçlarken, potansiyel olarak daha fazla kişiyi kripto dünyasına çekmeye yardımcı olacağa benziyor.

Bu yeni cüzdan, öncelikle Telegram kurucuları tarafından başlatılan ve daha sonra ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun büyük bir ilk para teklifi nedeniyle uygulamaya dava açmasının ardından Açık Ağ Vakfı tarafından geliştirildi. Telegram ve TON Vakfı, yeni kişisel saklama cüzdanı olan TON Space’i, Singapur’da gerçekleşen Token2049 kripto konferansında 10.000’den fazla katılımcıyla birlikte duyurdu.

Telegram

Mesajlaşma uygulaması, Web3 altyapısı için tercih ettiği blockchain olarak TON ağını onayladı ve bunu uygulamanın kullanıcı arayüzüne entegre edecek. Blockchain’in yerel token’ı olan Toncoin (TON), haberin ardından yükselişe geçerek kısa süre içerisinde %6,5 oranında değer kazandı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

TON Space, piyasadaki coğrafi sınırlamaları dikkate alarak, ABD gibi belirli ülkeler haricinde, Kasım ayından itibaren küresel düzeyde kullanıcılara sunulacak. Bu hamle, Telegram’ın kripto dünyasındaki etkisini daha da artırarak, kullanıcılarına çeşitli kripto uygulamalarına erişim sağlama hedefini yansıtıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir