Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.107
% 2.79
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.107
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Metamask, Yeni Özelliği Snaps’i Duyurdu

Popüler web3 cüzdanı MetaMask, Ethereum Sanal Makinesi ile uyumlu olmayan blockchain ağlarında kullanımını genişletmeyi amaçlayan Snaps adlı yeni bir özelliğin lansmanını duyurdu.

Şimdiye kadar MetaMask BNB Chain, Polygon, Arbitrum ve Optimism gibi Ethereum gibi blokzincirleri ile kullanılıyordu. Snaps, bu ağlar dışında Cosmos, Solana ve Starknet’i içeren EVM olmayan blok zincirlerde kullanılmasına olanak tanıyacak.

Snap’ler, cüzdanı özel kodla birden fazla blockchain ekosistemiyle uyumlu hale getiren yazılım modülleridir.

Metamask başlangıçta, güvenlik denetiminden geçen ve ekip tarafından incelenip listeye alınan 25’ten fazla Snap yayınlamayı planlıyor. Ekip, üçüncü taraf geliştiricilerin Snap’leri bağımsız olarak göndermesine olanak tanıyacağını belirtti.

Bununla beraber ekip MetaMask’ın Snaps üzerindeki geliştirme çalışmalarını genişletmek ve sürdürebilmek için 150’den fazla geliştiriciyle iletişime geçtiğini söyledi.

Snaps ürün lideri Christian Montoya,

“MetaMask Snaps’i inovasyon için açık bir platform olarak inşa ediyoruz ve geliştiricilerden Snap’leri bu platformda yayınlamaları için ücret almıyoruz” dedi. “İzinsiz inovasyonun, merkezi olmayan bir sistemin temel taşı olduğuna inanıyoruz diye ekledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

MetaMask İçin Büyük Güncelleme!

Şirket, kullanıcılarının sahip oldukları kripto paraları fiat paralara dönüştürebilme işlevi ile birlikte, bu paraları banka hesaplarına çekebilmelerini müjdeledi.

MetaMask, yaptığı son son güncelleme ile fiat dönüşüm özelliğini gururla duyurdu. Bu yenilik sayesinde, kullanıcılar artık “Sat” butonuna tıklayarak kripto paralarını hızlıca fiat paraya dönüştürebilecekler. Yapılan bu güncelleme, kripto dünyası ile geleneksel finans arasındaki köprüyü daha da güçlendiriyor.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir