Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.151
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.151
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Taurus, Tokenize Edilmiş Menkul Kıymetler Sunma Onayı Aldı

Deutsche Bank destekli Taurus, perakende müşterilere tokenize edilmiş menkul kıymetler sunmak için düzenleyici onay aldı.

Bununla beraber İsviçreli fintech firması Taurus, İsviçre Finansal Piyasa Denetleme Otoritesi’nin (FINMA) düzenleyici onayını aldıktan sonra tokenleştirilmiş varlıklara yönelik TDX ticaret pazarını perakende müşterilere açtı.

Taurus’un belirttiği, mevcut profesyonel ve kurumsal müşterilere ek olarak, perakende kullanıcılar sermaye artırımlarına katılmak bununla beraber dijital varlıklar ile tokenize edilmiş menkul kıymetlerin ticaretini güvenli ve uyumlu bir şekilde gerçekleştirmek için düzenlemeye tabi menkul kıymetler firmasında bir hesap oluşturabilir.

Taurus’un belirttiği bu onay, şirketlerin hem birincil hem de ikincil piyasalara erişmesine olanak sağlıyor. Perakende ve profesyonel yatırımcılara hizmet veriyor ve dijital menkul kıymetlerin likiditesini artırıyor.

Ayrıca firmaya göre şirketler kendi ticaret segmentlerini oluşturabilir. Bununla beraber açık artırmaya dayalı veya sürekli ticaret yoluyla likiditeyi uyarlayabilir. Bu da verimli sermaye artırımı ve dijital menkul kıymetlerin gerçek zamanlı yönetimini kolaylaştırıyor.

Taurus bununla beraber Investis Group, la Mobilière, Qoqa, SCCF, Swissroc ve Teylor dahil olmak üzere dijital menkul kıymet ticareti için tercih edilen yer olarak TDX’i seçen ihraççıların yeni listesini de duyurdu.

TDX Ürün Başkanı Yann Isola, “Taurus’taki temel inancımız, özel pazarlar 2.0’ın dijitalleştirileceği, böylece özel bir menkul kıymet satın almanın Amazon’da kitap satın almak kadar kolay hale geleceği yönünde” dedi. “Dijital varlık alanında en hızlı büyüyen Pazar segmenti olan gerçek dünya varlık (RWA) tokenizasyonuna yönelik artan talep, bu inancı doğruluyor.”

Taurus Nedir?

Taurus, tokenize edilmiş menkul kıymetler, kripto para birimleri, NFT’ler ve dijital para birimleri dahil olmak üzere dijital varlıkların ihraç edilmesi, saklanması ayrıca ticareti için dijital varlık altyapısı sağlar.

Eylül ayında Deutsche Bank, kendi müşterilerine dijital varlık saklama ve tokenizasyon hizmetleri sunmak için Taurus ile ortaklık kurdu. Banka ayrıca Taurus’un Şubat 2023’teki 65 milyon dolarlık B Serisi finansman turuna da katıldı.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir