Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.479
% 4.39
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.479
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

PYTH: Gelecekteki Fiyat Aksiyonları Neler Getirebilir?

Uzun bir süredir gözlemlediğimiz PYTH grafiğinde, ilerleyen süreçteki fiyat aksiyonlarının merak uyandıran bir seyir izleyebileceğini düşünüyoruz. Son dönemde yaşanan hareketlilik, piyasanın gelecekteki potansiyel eğilimlerini belirleme konusunda bize ipuçları sunuyor.

Özellikle belirgin destek ve direnç seviyelerinin üzerinde ve altında yaşanan fiyat hareketleri, yatırımcıların dikkatini çekebilir. Ancak, olası satış baskısının devam etmesi durumunda belirli destek seviyelerinin ne kadar güçlü olduğunu görmek önemli olacaktır. Bu destek noktalarının aşılamaması, potansiyel bir tersine dönüş için kritik olabilir.

Tüm bu unsurlar göz önüne alındığında, PYTH’nin gelecekteki fiyat aksiyonlarını yakından izlemek ve piyasadaki potansiyel fırsatları değerlendirmek önemli olacaktır. Şimdi bu gerçekleşecek fiyat aksiyonlarını grafik üzerinde değerlendirelim.

PYTH: Gelecekteki Fiyat Aksiyonları Neler Getirebilir?

Birkaç gün önce gözlemlenen PYTH grafiği, çanak kulp formasyonuyla dikkat çekmişti. Ancak son dönemde Bitcoin’deki sert düşüşler, PYTH tarafında da benzer şekilde etkiler yaratmış gibi görünüyor. Özellikle 0.3629$ seviyesindeki sert kırılmanın ardından, olumsuz bir hava oluştuğunu görebiliyoruz.

Yatırımcılar, birkaç gün önce aldıkları alım yönlü stratejilerini tersine çevirmiş durumda gibi görünüyorlar. Eğer gün içinde 0.3629$ seviyesini tekrar kazanabilirsek, fiyatın yukarı yönlü bir ivme kazanarak sıralı hedefleri aşma ihtimali bulunmaktadır. Ancak, bu senaryonun gerçekleşme olasılığının oldukça düşük olduğunu belirtmekte fayda var.

Eğer 0.3629$ desteği tekrar kazanılamazsa, fiyatın bir süre 0.3235$ seviyelerinde tutunmaya çalışabileceğini düşünüyoruz. Ancak, bu destek noktasının da kırılması durumunda, 0.28$ seviyesine doğru bir düşüşün mümkün olabileceği ihtimal dahilindedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir