Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.250
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.250
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin 39.000$ Seviyesi Altına Geriledi! Düşüş Devam Edecek Mi?

Bitcoin, likidasyon

Kripto para piyasasında yaşanan dalgalanmaların ardından, Bitcoin, 39.000$ seviyesi altına gerileyerek yatırımcıları endişelendirdi.

Bitcoin, son günlerde yaşanan genel piyasa dalgalanmaları, geçtiğimiz günlerde Terraferom Labs’in ABD’nin Daleware eyaletindeki resmi iflas başvurusu ve ABD’deki büyük yatırım şirketlerinin Bitcoin satışı konusunda ısrarcı tavırları neticesinde, 39.000$ altında seyrederek bir süredir devam eden düşüş trendini sürdürdü.

Bu düşüş, kripto para piyasasının genel seyrini etkilese de, uzmanlar, yatırımcıların piyasadaki hareketliliklere karşı dikkatli ve bilinçli olmalarının önemini vurguluyor. Piyasadaki belirsizliklere rağmen, birçok yatırımcı, kripto paraların gelecekteki potansiyelini gözeterek, uzun vadeli stratejilerini gözden geçiriyor.

Bitcoin’de alt destek olarak karşımıza ilk etapta 37.800$ seviyesi çıkıyor. Şayet buluduğu 39.000$ seviyesinden destek bulamazsa 38.000$ seviyelerinden kendisine bir destek arayışında bulunacaktır.

Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 23 Ocak

23 Ocak Türkiye saati ile 03:00’te Para Mühendisi kanalımızdan gerçekleştirdiğimiz acil canlı yayınımızda Bitcoin’in kısa süre içerisinde bu seviyeleri görebileceği konusunu ele almıştık ve altını çizmiştik. Canlı yayının tamamı için Para Mühendisi Youtube kanalımızı takip edebilirsiniz.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir