Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.635
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.635
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Mt.Gox Bitcoin Adreslerini Neden Doğruluyor ?

MT.GOX

Aralık 2023’te banka geri ödemeleri başladıktan sonra, Mt.Gox mütevelli heyeti, Bitstamp ve Kraken hesaplarında bulunan BTC ve BCH geri ödemelerine hazırlanıyor. Mt.Gox‘un yaşadığı saldırının ardından mütevelli heyeti, geri ödemelerin alacaklılara ulaştığını ve kimlik ile hesap doğrulama süreçlerinin devam ettiğini bildirdi.

Geri ödemeler için alacaklıların kimliklerini ve hesaplarını doğrulamaları gerektiği belirtilirken, Mt.Gox alacaklıları, Bitcoin ve Bitcoin Cash’in geri ödenmesi için kullanılacak kripto borsa hesapları için kimlik doğrulaması hakkında bilgilendirildiklerini ifade eden yeni e-postalar aldıklarını rapor ediyor.

Mt.Gox

22 Ocak’ta Mt.Gox’un Reddit’teki iflas merkezinde yayınlanan bir e-postada, kullanıcıların rehabilite taleplerinde belirtilen kripto borsasının, mütevelli heyeti tarafından doğrulandığı belirtilmişti. E-posta, bu borsanın artık kullanıcıların BTC/BCH cinsinden geri ödeme almak için ajans makbuzuna aboneliğini kabul etmeye hazırlandığını ortaya koyuyor.

E-postanın çevirisinde, “Hesabınız gelecekte devre dışı bırakılırsa veya dondurulursa BTC/BCH cinsinden geri ödeme alamayabileceğinizi lütfen unutmayın” ifadesine yer veriliyor.

Birkaç Reddit kullanıcısı, Mt.Gox mütevelli heyetinden böyle bir e-posta aldıklarını doğrulamış ve bu onayların çoğunun Bitstamp borsasından geldiğini belirtmişti. Kraken kullanıcılarından birkaçı da onay e-postalarını aldıklarını ifade ederken, çoğu Kraken kullanıcısının henüz bu e-postaları almadığını bildirdi.

Mt.Gox’un, Ekim 2024’e kadar alacaklılarına 69 milyar Japon yeninin (510 milyon $) yanı sıra 142.000 Bitcoin ve 143.000 Bitcoin Cash’i geri ödemesi bekleniyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir