Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.997
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.997
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Sui, Mainnet Tarihini Açıkladı | Ön Satış Süreci Devam Ediyor

Sui Mainnet

Yakın zaman içinde 3 borsada ön satış işlemi gerçekleşecek olan Sui, yaptığı açıklamada 3 Mayıs’ta mainnet’te yayınlanacağını duyurdu.

Son zamanlarda kripto piyasalarında en çok konuşulan isimlerden biri olan Sui, kullanıcılarına yeni duyurular yayınlamaya devam ediyor. Uzun süredir bazı yatırımcıların airdrop beklediği proje, bunun yerine ön satış yapılacağını açıklamıştı. Gece saatlerinde Sui ekibinden yeni bir duyuru geldi.

Sui geliştiricileri resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyuruda Sui blok zincirinin 3 Mayıs’ta mainnet’te (ana ağ) yayınlanacağını duyurdu.

Proje uzun zamandır testnet (test ağı) sürecinde topluluk yardımı ile geliştirilmeye devam ediyordu. Ekip yaptıkları duyuruda “Tüm geliştiricileri çağırıyoruz! Sui Mainnet’in 3 Mayıs 2023’te başlatılacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Projelerinizi hazırlayın!” dedi.

Bunun dışında Sui ön satış süreci ise devam ediyor. Sui’nin geliştiricileri, ön satış süreci için iki farklı yol belirledi. İlk yol, 1 Şubat’tan önce resmi Discord kanalına katılan kullanıcılara özel $0.03’lük bir satış. Bu satış için 144 milyon SUI, üç farklı borsada gerçekleştirilecek.

Ancak bu süreçte katılımcıların belirlenmesinde aksaklıklar yaşandı ve sürecin ertelenme ihtimali doğdu. Son açıklamaya göre, 180 bin kişi başvuruda bulundu ve yeterli sayıda rastgele seçilecekleri açıklandı.

Diğer yandan, genel kullanıcılar için planlanan 450 milyon SUI satışının ise ertelenip ertelenmeyeceği hala belirsizliğini koruyor. Geliştiriciler, konuyla ilgili yakın zamanda açıklama yapacaklarını belirtti.

Sui, uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve büyük bir beklenti yaratan bir proje. Ancak kripto para piyasasının değişken yapısı göz önüne alındığında, projenin performansı hakkında kesin bir yargıya varmak henüz mümkün değil. Sui’nin ana ağa geçişi ve ön satış sürecinde yaşanacak gelişmeler, projenin geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir