Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.675
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.675
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Sui, 3 Borsada Ön Satış Yapılacağını Duyurdu

Sui Ön Satışı Kaçırma

Uzun zamandır merakla beklenen Sui, yaptığı duyuruda 3 farklı borsada listeleneceğini ve Ön satış yapılacağını açıkladı.

Kripto piyasalarında yeni listeleme ve Ön satış haberleri gelmeye devam ediyor. Yatırımcıların uzun süredir merakla beklediği Sui Discord üzerinden yaptığı duyuruda OKX, Kucoin, Bybit gibi borsalarda ön satış gerçekleştireceğini duyurdu.

Yaşanan gelişme yatırımcıları heyecanlandırsa da projeden uzun süredir airdrop bekleyenler büyük hayal kırıklığına uğradı. Proje yalnızca Capy etkinliği kazananlarına ve Sui ağına direkt katkıda bulunan geliştirici ve moderatörlere airdrop dağıtımı yapacak. Ayrıca yapılan duyuruya göre Sui, aktif kullanıcılarına airdrop yerine indirimli ön satış fırsatı sunacak.

Şunu belirtmekte fayda var.  Bu tür ön satışlara katılmak için tüm borsalarda KVC onaylı bir hesabınız olmak zorunda.

Sizde İndirimli Kayıt Linklerimiz İle Borsalara Kayıt Olabilirsiniz.

OKX Borsası İndirimli Kayıt Linki İçin Tıkla

KuCoin Borsası İndirimli Kayıt Linki İçin Tıkla

Bybit Borsası İndirimli Kayıt Linki İçin Tıkla

SUI Token İndirimli Ön Satışına Nasıl Katılınır?

Kullanıcılarına airdrop yerine indirimli ön satış hakkı veren Sui, ön satış hakkı elde etmek için tek şart olarak 1 Şubat tarihinden itibaren Sui Discord adresi üzerinde aktif olmak olarak açıkladı. Yapılan açıklamada, kullanıcıların bu adres üzerinden Discord doğrulaması yapması istenmekte. Doğrulama yapan kullanıcılar ile iletişime geçilecek ve ön satış hakkı için bir e-posta gönderilecek.

Sui token ön satış fiyatı ise 0.03 dolar olarak belirtilmekte. Bu hakkı kazanan yatırımcılar maksimum 1500 adet SUI alabilecekler. İndirimli ön satış işlemi için gereken şartlar 3 borsa içinde aynı olacak.

Fakat Sui indirimli ön satış hakkı kazanamayanlar için 3 borsanın da kendi ön satış şartları bulunuyor.

OKX, Bybit ve Kucoin Borsalarında SUI Token Ön Satışına Nasıl Katılınır?

SUI token, OKX, Bybit ve Kucoin borsalarında listelenecek. Ayrıca 3 borsa içinde farklı ön satış şartları bulunuyor. Borsaların ortak şartı ise KVC onaylı bir hesap.

Dikkatinizi çekebilir : Kripto Piyasasında KYC Nedir? Neden Önemlidir?

OKX Ön Satış Şartları

OKX, borsa SUI token ön satışına dair detayları paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre ön satış işlemi 0.1 dolardan yapılacak. Ön satış ile toplam 225 milyon SUI token dağıtılacak. Bu tokenlerin kilitleri 1/13’ü listelenme anında açılacak. Geriye kalanların kilidi ise her ay %7.7 şeklinde açılacak.

Dikkatinizi çekebilir : OKX Borsasına Nasıl Kayıt Olunur?

Kullanıcılar, 3 günde her 5 adet OKX Tokeni ile 1 bilet hakkı kazanacak. Gerekli ekran görüntüleri ise 19 Nisan 2023, 19:00 tarihinden itibaren alınmaya başlayacak. Ön Satış ise 23 Nisan 2023, 05:00’da başlayacak.

KuCoin Borsası Ön Satış Şartları

KuCoin ise ön satış işlemi için yaptığı duyuruda 0.1 fiyat ile maksimum 1000 adet SUI tokenin alınabileceğini açıkladı. KuCoin Borsası ön satış işlemi için detaylı yazımızı okuyabilirsiniz.

Bybit Borsası Ön Satış Şartları

Bybit borsası SUI token ön satış şartları için herhangi bir duyuru yapmadı. Şartlar belli olduğunda bu link üzerinden detaylı yazımıza erişebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Sui, 3 Borsada Ön Satış Yapılacağını Duyurdu” te bir düşünce

    • Yunus Taşlı diyor ki:

      Yorumunuz için teşekkürler. Sui sadece Capy etkinliği kazananlarına ve Sui ağına direkt katkıda bulunan geliştirici ve moderatörlere airdrop dağıtımı yapacak. Bu da oldukça küçük bir kitleye tekabül ediyor maalesef.

  1. Zerdem diyor ki:

    SUİ birkaç saat sonra çıkacak ve tam olarak ne kadar fiyattan çıkacağını bilmiyorum. 01USDT ni olur birim fiyatı çıktığındaki ilk fiyatı?

  2. Mert varmalı diyor ki:

    Okex de 5 okx koine karşılık bir sui bilet (özellikle bilet yazmışsınız – bilet nedir? anlamadığım için soruyorum) ve 5 okx koin yaklaşık 225 usd ediyor. 225 dolarlık yatırıma karşılık sadece 0.1 usd ile bir bilet( bir det mi alma hakkım olacak?

    • Tanju Akbıyık diyor ki:

      Ön satışla ilgili detayları youtube ve blogdan sizlerle paylaşmıştık. Bu tarz ön satışlarda tuttuğunuz varlık neticesinde sizlere biletler veriliyor.Biletler neticesinde şans elde ederseniz bilet karşılığı olan coin sizlere platform tarafından veriliyor. Listelendiğinde bunları satabiliyorsunuz yada ticaretini yapabiliyorsunuz. Okx de durum şöyleydi ”1 bilete 100 sui verildi”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir