Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.701
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.701
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitget Launchpad’ e Nasıl Katılırım? | GoSleep Ön Satış

Bitget Launchpad

Launchpad, günden güne popüler hale gelen bir ön satış ve kitle fonlaması modelidir. Bugün birçok kripto para projesi, launchpad platformları üzerinden başlatılmaktadır. Projelerin tercih ettiği Launchpad platformlarından biriside güvenilir bir şekilde kripto işlemlerinizi de gerçekleştirebileceğiniz Bitget borsası platformu.

Bitget Launchpad platformunda belirli kriterler neticesinde çekiliş biletlerine sahip olur, elinizdeki varlıkları tutarak veya işlem yaparak katılır ve BGB ile erken aşamada token satın alma şansını yakalayabilirsiniz. Hem Spot hem de Vadeli İşlemler hesabındaki varlıklarınızın, Launchpad’e kaydolduğunuzda otomatik olarak hesaplanacağını unutmayınız.

Bitget Borsasında Ön Satışlara Nasıl Katılım Sağlanır?

Bitget Launchpad etkinliğine katılım için öncelikle Bitget borsasına KYC onaylı bir kaydınız olması gerekmekte. Borsaya kayıtlı değilseniz komisyon indirimli kayıt linkimizle kaydolarak bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir : Kripto Piyasasında KYC Nedir? Neden Önemlidir?

Hesap açarak ön satışlara katılım detayları için Coinmuhendisi Youtube kanalındaki videomuzu izleyebilirsiniz.

Bitget, GoSleep Ön Satışına Nasıl Katılım Sağlanır?

Kripto borsası Bitget, Arbitrum ekosisteminde oluşturulan GoSleep projesini Launchpad platformuna ekleneceğini duyurdu.

Bitget yaptığı duyuruda 10 Nisan 13:00’da GoSleep ön satışının başlayacağını duyurdu. Platform geçtiğimiz süreçte gerçekleştirdiği launchpad’ lerde BBO 200x, HALO ise 149x kazanç sağlamıştı. Borsanın ön satışlarına katılmak için çeşitli adımları tamamlamanız gerekiyor

GoSleep (ZZZ) ön satışına katılmak için Saat 13:00’dan sonra borsanın launchpad sayfasındaki katıl butonuna tıklamanız gerekmekte.

Ön satış bileti kazanmak için 10 Nisan günü saat 13:00’dan 17 Nisan günü  saat 13:00’a kadar olan süre içerisinde ise kullanıcıların Bitget hesabına para yatırmaları gerekiyor. Kullanıcılar yatırdıkları net para miktarına göre launchpad bileti kazanabilecekler. Katılım hakkı kazanmak için yatırılması gerek net miktarın 300 USDT olması gerekmekte.

Bitget Launchpad

Borsa ayrıca en az 300$ yatırıp launchpade katılan ancak bilet kazanamayan kullanıcılar için kullanıcı başına maksimum 200 ZZZ dağıtılacağını duyurdu. Bilet kazanan kullanıcılar için ise her bir bilet 200 ZZZ token değerinde.  Kullanıcılar 17 Nisan tarihinde kazandıkları bilet miktarını launchpad  sayfasından görebilirler.

Bilet kazanan kullanıcılar için ise bir sonraki adım 19 Nisan 08:00 tarihinde kadar biletlerine tanımlı ZZZ tokeni 0,025$ değerinde BGB ile takas ederek swap işlemi yapmak. Son olarak 19 Nisan 11:00 tarihinde kullanıcılara ZZ token’ ler dağıtılacak ve Saat 15:00’da ZZZ token trade işlemleri başlayacak.

GoSleep Nedir?

GoSleep, Arbitrum’da daha sağlıklı ve üretken bir yaşam tarzı için uyku kalitesini artırmaya odaklanan bir HealthFi uygulamasıdır. Gelişmiş yapay zeka destekli uyku takip sistemi, uyku düzenini iyileştirmek için kişiselleştirilmiş iç görüler ve öneriler sunar.

Kullanıcılar uyku takibi, meydan okumalar ve topluluk etkinliklerine katılarak oyun içi token $NGT ve yönetim tokeni $ZZZ kazanabilirler. Tokenlar premium özellikler, özel NFT’ler ve pazar yeri işlemleri için kullanılabilir.

Bitget Launchpad Bilet Hesabı Nasıl Yapılıyor?

Bitget platformunda  yapılan launchpad etkinliklerine katılmak için Bilet kazanılması gerekmekte. Bilet hakkı ise kullanıcıların yatırım miktarına göre hesaplanmakta. Bilet hesaplaması ise Kullanıcının yatırım miktarı / Bütün katılımcıların net yatırım miktarı x Toplam bilet sayısı işlemine göre yapılmakta.

Örnek vermek gerekirse A kullanıcısı 1000$ yatırmış ise ve katılımcıların toplam yatırdığı tutar 1.000.000$ ise A kullanıcısı 9 bilet ile launchpad etkinliğine katılım hakkı Kazanmış oluyor.

Bitget GoSleep ön satışına katılmak isteyenler için bütün detaylar Coinmuhendisi Youtube kanalımızda paylaştığımız videomuzda. Detaylar için kanalımızı ziyaret ederek videomuzu izleyebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bitget Launchpad’ e Nasıl Katılırım? | GoSleep Ön Satış” te bir düşünce

  1. Ugur Yuce diyor ki:

    Merhabalar. Zzz Ön satışına katıldım. İçerise 311 usd mevcut. Bugun launchpad sonrası kazanamadı ibaresi görünüyor. Bgb bulundurmakmı gerekiyordu. Yada eksik bir hareketimmi oldu çözemedim. Yardım edermisiniz lütfen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir