Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.492
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.492
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Sei Labs, 30 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Sei Labs

New York merkezli Sei Labs, layer 1 blok zincir projesi Sei Blockchain için 30 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

Layer-1 blok zinciri ve hız konusunda önemli gelişmeleri hedefleyen Sei Blockchain, düzenlediği yatırım turunda 30 milyon dolar fon topladığını duyurdu. Şirketin resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, finansman turuna Jump, Distributed Global, Multicoin, Asymmetric, Flow Traders, Hypersphere ve Bixin Ventures gibi yatırımcıların yer aldığı belirtildi.

Sei Labs, düzenlenen yatırım turu ile elde ettiği geliri Asya-Pasifik bölgesindeki faaliyetlerini geliştirmek için kullanacak. Ayrıca toplanan paranın Sei’nin “en hızlı layer 1 ürünü olma” stratejisi içinde kullanılacağı belirtildi.

Sei Labs Kurucu Ortağı Jayendra Jog yaptığı açıklamada, “Sei’deki misyonumuz ticaret için en iyi altyapıyı oluşturmaktır” dedi. “Bu finansman, Web3‘te yeni uygulamaların bir sonraki döngüsünün kilidini açma çabalarımızı hızlandıracak ve geliştiricilerin eskisinden çok daha yüksek performanslı uygulamalar oluşturmasını sağlayacak.”

Firması aldığı son yatırım ile büyümeye devam ediyor. Google ve Nvidia dahil sektörün önemli kesimlerinde deneyim kazanan kişiler ile oluşturulan ekip, proje için çalışmaya devam ediyor. Projenin gelişimi hakkında şirketin kurucu ortağı Jog, “Zaten yeterli alanımız vardı, bu nedenle bu sermaye artırımının birincil amacı masanın etrafında doğru stratejik ortakları bulmaktı ve oluşturduğumuz ekipten çok memnunuz” açıklamasında bulundu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir