Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.529
% 4.38
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.529
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

20 Nisan Doge Günü Bu Yılda Kutlanıyor | Doge Günü Nedir?

Doge Günü

Kripto piyasalarının en popüler para birimlerinden biri Dogecıin için 20 Nisan günü Doge günü olarak kutlanıyor.

Elon Musk ve diğer ünlü isimlerin desteğiyle büyük bir çıkış yakalayan Dogecoin için 20 Nisan günü Doge olarak kutlanmaya devam ediyor.

Doge Günü, yakın zamanda oluşturulan bir akımın etkisiyle ortaya çıkmıştır. Reddit ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında, DogeDay etiketi kullanılarak Dogecoin ile ilgili paylaşımlar yapılmaktadır. Kripto para piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar, bu günü kutlamak için Dogecoin satın almaktadır.

Her yıl kutlanan Doge Günü boyunca yatırımcılar DOGE’nin 1 dolar olmasını umut ediyor.  2021’deki kutlama öncesinde Dogecoin’in fiyatı haftalık ölçekte %470 artarak 0,07 dolardan 0,4 dolara yükseltmişti. Yazının yazıldığı sırada Doge fiyatı ise 0.092 seviyesinde seyrediyor.

Nisan ayının başında ise Doge yatırımcıları için güzel bir gün yaşandı. Twitter CEO’su Elon Musk sosyal medya platformunun yıllardır bilinen logosunu Doge logosu olarak değiştirmişti. Bu süreçte Dogecoin büyük oranda yükseliş yaşamıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir