Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.922
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.922
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Spark Protocol Airdrop Haberi Duyurdu!

Spark Protocol Maker DAO tarafından desteklenen bir platformdur. Kullanıcı teşviki amacıyla uzunvadeli airdrop programı başlatıldı.

Kullanıcıların bu zamanlarda airdrop beklediği alanlarda çoğunlukla Layer2 alanıdır. Arbitrum airdobu sonrasından zkSync Era ve Starknet ağlarına talep de yükseldi. Ama bugün verilen haber ile kullanıcılara yeni bir airdrop müjdesi geldi.

Spark Protocol Airdrop ile 2 Milyar Token Dağıtacak!

Maker DAO Kurucusu Rune Christensen Spark Protocol’ün tokeni SPK Token için 10 yıl sürecek olan bir airdrop programı açıkladı. Kurucu, kendi açıklamasında bu programın aşamalı bir şekilde gerçekleşeceğini söyledi. Spark Protocol Maker DAO tarafından sunulan bir borçverme protokolüdür. Bunun dışında protokol likiditeyi Maker desteği ile alıyor. Spark Protocol Airdropu platformu aktif kullanan kullanıcılar arasında dağıtlacaktır.

Kurucunun yaptığı teklif Spark Protocol için bir yönetişim token’ı oluşturulmasıdır. Oluşturulan yeni tokenlar ise airdrop olarak dağıtılmalıdır. Burada asıl amaç, Spark Protocol tarafında kullanıcıların uzun vadeli etkileşimini oluşturmaktır. Bunun da doğrultusunda, 10 yıl süresince airdrop yapılmasının asıl amacı budur.

You might also like: Uniswap, Base Ağına Entegre Edildi.

Bu teklifi yaparak aslında Spark DAO’nun bir subDAO haline getirilmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir