Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.941
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.941
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sec Mahkemeden Ripple Temyiz Başvurusunu Onaylamasını İstedi

Sec

Sec, Cuma günü New York’un Güney Bölgesi’ndeki ABD Bölge Mahkemesi’ne, Ripple Labs ile devam eden anlaşmazlığında ara temyiz başvurusunu onaylamasını isteyen bir talepte bulundu.

Sec’in en son talebi, davadaki yargıcın düzenleyici kurumun temyiz başvurusunda bulunabileceğini söylemesinden bir gün sonra geldi.

Dosyalamaya göre, Ripple’ın en son SEC hareketine yanıtı vermek için 1 Eylül’e kadar süresi var. SEC, Temmuz ayında aleyhine olan davaya itiraz etmeyi planladığını zaten söylemişti.

Dava ile ilgili bir dosyada SEC avukatları, mahkemenin Ripple davasını ele alma şeklinin, Sec ile Binance ve Coinbase arasındakiler gibi bekleyen diğer davalar üzerinde “önemli bir etkiye” sahip olduğunu söyledi.

Sec ayrıca, “görüş ayrılığı için hukuk meselelerini kontrol etmeyi içerdiğinden ve bu konularda şuan bir temyiz kararı almak, bu davanın nihai olarak sona ermesini maddi olarak ilerletebileceğini söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ripple SEC’in Temyiz Başvurusuna Karşı Çıktı

Ripple Labs, SEC’in geçen hafta sektörü sarsan bir davada özet karar kararının ara temyiz başvurusu için izin isteme hareketine karşı olduğunu söyledi.

Şirketin Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty, daha önce Twitter’da “SEC’in ara temyiz talebine karşı çıkıyoruz” dedik. Burada, tüm taraflara ilişkin sorunların temyizden önce çözülmesini gerektiren kuraldan ayrılmayı haklı çıkaracak olağanüstü bir durum olmadığını söyledi.

Sec’in bu savaşı dijital ödeme ağını XRP satışları yoluyla 1,3 Milyar $ toplamakla suçladığı 2020 yılına dayanıyor.

Fakat Sec, aleyhine olan bu davada kararın programatik satışlar ile mal ve hizmetler karşılığında XRP tekliflerini ve satışlarını içeren “diğer dağıtımlar” ile ilgili kısmına tekrar itiraz etmek istiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir