Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.951
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.951
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SEC Ethereum ETF Kararını Onaylayacak mı?

SEC

SEC, Ethereum ETF kararını henüz Bitcoin’dekine benzer şekilde onaylamadı. Birçok şirket başvuruda bulundu, ancak şimdiye kadar olumlu bir haber alınmadı. Ancak bazı kaynaklar, SEC’nin Ethereum ETF başvurularının kabul edilebileceği yönünde söylentileri artırmaya devam ediyor.

Bloomberg tarafından paylaşılan bilgiye göre, SEC’nin bu ETF taleplerini kabul edebileceği belirtiliyor. Ancak Bloomberg, haberin kaynaklarını açıklamamıştır. Bu kaynaklar, bu ETF’lerin engellenme olasılığının düşük olduğunu ifade ediyorlar.

Piyasada meydana gelen büyük düşüşten sonra gelen bu haber, yatırımcıların moral bulmasını sağladı. Piyasada neredeyse 800 milyon dolarlık bir tasfiye sonrasında fiyatlar yukarı yönlü hareket etmeye başladı. Bu haber, yükselişi destekleyen ana etken olarak kabul ediliyor.

Dikkatinizi çekebilir: Coinbase USDT Ticaretini Sonlandırıyor!

SEC Ethereum ETF

Hatta aktarılan habere göre, 1 Ekim tarihinden itibaren bu ETF’ler borsalarda işlem görmeye başlayacak. Volatility Shares, Bitwise, Roundhill ve ProShares gibi birçok şirket başvuruda bulunmuştur. Bu başvuruların kabul edilmesi, kripto para piyasalarına büyük bir ivme ve popülerlik kazandırabilir.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir