Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.181
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.181
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEC, Ether Vadeli İşlem ETF’lerine Onay Vermeye Hazırlanıyor!

sec Kripto

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ether vadeli işlemlerine dayalı ilk borsa yatırım fonlarını onaylama hazırlığında olduğu iddia ediliyor!


▪️ Yaşanan bu durum, uzun bir süredir bu tür ürünleri sunmaya çalışan birkaç firmaya önemli fırsatlar sunuyor. Konuya hakim olan kaynaklar, düzenleyicinin Ether adlı ikinci en büyük kripto para birimi için vadeli işlem sözleşmelerine dayalı ürünleri engellemeyeceğini belirtiyorlar.

▪️ Volatility Shares, Bitwise, Roundhill ve ProShares gibi yaklaşık on şirket de borsa yatırım fonlarını piyasaya sürmek için başvuruda bulunmuş durumda.

▪️ Ether, kripto para pazarının en büyük oyuncularından biri olarak kabul ediliyor ve bu yeni gelişme, Ether’in vadeli işlem sözleşmelerine dayalı ürünlerinin piyasada daha geniş bir kullanımına işaret ediyor.

▪️ SEC düzenleyicilerinin Ether vadeli işlemlerini onaylaması, kripto para piyasasının daha fazla kurumsal yatırımcıyı çekebileceği ve daha fazla likidite sağlayabileceği düşünülüyor. Bu durum ise piyasada likiditenin artmasına ve olgunlaşmasına katkı sağlayabilir.

▪️ Özellikle Ether vadeli işlemleri, yatırımcılara gelecekteki fiyat hareketlerine dair bir fikir sunma ve risk yönetimi sağlama fırsatı sunabilir. Ayrıca, borsa yatırım fonları (ETF’ler) sayesinde daha geniş bir yatırımcı tabanına ulaşılabilir ve kripto para piyasasının daha fazla erişilebilir hale gelmesi sağlanabilir.

▪️ Ethereum’un son dakikalarda gelen olumsuz haberler ile birlikte dalgalanmalar yaşayarak 1715$ seviyelerinden 1550$ seviyelerine düştü. Ancak, gelen bu olumlu bir haber sayesinde yaşanan düşüş eğilimi anında tersine döndü ve Ethereum’un anlık fiyatı ile düşüş arasındaki farkı hızla kapatmış durumda. Bu durum, kripto para piyasasının volatilitesinin ne kadar hızlı değişebileceğini bir kez daha gösteriyor.

sec ethereum vadeli onayı

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir