Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.324
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.324
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SEC Davasının Reddedilmesi için Mahkemeye Belgeler Sunuldu!

SEC

Binance CEO’su CZ,  SEC tarafından açılan davanın reddedilmesine ilişkin mahkeme belgelerini sundu.

Şirket, 21 Eylül’de mali düzenleyicinin kendilerine dava açarken yetkisini aştığını iddia eden 60 sayfalık bir dilekçe sundu.

Bloomberg‘e göre Binance ve CZ, SEC’i ”kripto para birimleriyle ilgili kamuya herhangi bir kılavuzluk yapmadan, geriye dönük olarak ceza uygulamaya çalışmakla” suçladı .

Binance Patronu Geri Döndü!

Mahkeme dosyasında Binance avukatları şunları yazdı :

SEC, kripto sektöründeki düzenleyici güç  iddiasında bulunmaya çalışırken , menkul kıymetler yasalarındaki metinleri çarpıtıyor.

SEC ayrıca yabancı kripto para platformlarındaki işlemleri de kapsayacak şekilde yetkilerini küresel olarak genişletmeyi hedefliyor.

Diğer bir başvuruda,  BAM Trading Services olarak bilinen Binance.US‘a karşı açılan davanın reddedilmesi istendi. Binance’nin  ABD bölümü, SEC başkanı Gary Gensler tarafından bu hareketle neredeyse yok edildi.

Tüm bunların yanında Binance’nin küçük bir zafer elde ettiğini söyleyebiliriz.

19 Eylül’de SEC; federal bir yargıcı, yetkililerinin Binance.US yazılımını incelemesine  izin vermesi konusunda ikna edemedi.

Sulh yargıcı,  “şu anda incelemeye izin verme eğiliminde olmadığını” söyledi. SEC’in daha özel talepler sunması ve bunun yerine ek tanıklar bulması gerektiğini söyledi.

Avukat Jeremy Hogan  bu yıl Binance’te yaşananları gördü. Şirketeyse  Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ve SEC tarafından dava açılmıştı .

Bir kurum Binance stabilcoini BUSD’nin bir emtia olduğunu iddia ederken diğeri bunun bir menkul kıymet olduğunu iddia ediyor.  Hogan, firmaya başka bir davanın açılacağı varsayımı hakkında yorum yaptı:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir