Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.544
% 1.82
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.544
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitmain 54 Milyon Dolarlık Yatırım Yapmayı Planlıyor

Bitmain,BTC,BTC Mining,Bitcoin madencilik,Core Scientific

Önde gelen bir kripto madencilik teçhizatı üreticisi olan Bitmain, Bitcoin madencilik firması Core Scientific’e 53,9 milyon dolarlık önemli bir yatırım yapma planını açıkladı. Duyuru, kurulan ortaklığın genişlemesi anlamına geliyor ve iki kuruluş arasındaki bir tedarik sözleşmesi ile uyumlu. Yeni Bitcoin madencilik ekipmanlarının finansmanı, özkaynak ve nakit kombinasyonunu içeren ortak bir çaba olacaktır.

Satın alma anlaşmasının şartlarına uygun olarak Bitmain, daha önce Aralık ayında 11. Bölüm iflas koruması isteyen Core Scientific’e toplam 27.000 Bitcoin madencilik sunucusu sağlamayı planlıyor. Açıklamada ayrıntılı olarak belirtildiği üzere, Bitmain bu tedarik karşılığında 23,1 milyon dolar nakit ve 53,9 milyon dolar değerinde Core Scientific adi hisse senedi alacak.

Core Scientific’in hisse başına adi hisse senedi değeri, 11. Bölüm yeniden yapılanma planının bir parçası olarak iflas mahkemesi tarafından belirlenecektir. Core Scientific’e göre, bu plan için onayın bu yılın dördüncü çeyreğinde alınması bekleniyor.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Ayrıca, yatırıma ek olarak Bitmain, Core Scientific ile yeni bir barındırma anlaşması imzaladı.

Bitmain İcra Kurulu Başkanı Max Hua, Core Scientific’in profesyonelliği, dürüstlüğü ve barındırma müşterilerinin başarısına olan bağlılığının yanı sıra Bitcoin Ağının büyümesine olan bağlılığına olan hayranlığını dile getirerek, “Core Scientific’in profesyonelliği, dürüstlüğü ve barındırma müşterilerinin başarısına ve Bitcoin Ağının büyümesine olan bağlılığı sektörde eşsizdir” dedi.

Core Scientific, 27.000 yeni birimi bu yılın dördüncü çeyreğinde teslim almayı ve etkinleştirmeyi planladığını açıkladı. Bitmain bu dağıtımdan, mevcut kendi kendine madencilik hash oranına 4.1 exahash’lık önemli bir bilgi işlem gücü artışı sağlaması bekleniyor.

Ağustos ayının sonunda Core Scientific, hem barındırma hem de kendi kendine madencilik amaçlarına hizmet eden yaklaşık 206.000 bitcoin madencilik teçhizatından oluşan operasyonel bir filoya sahipti. Bu geniş filo, ABD’deki tesislerinde saniyede 22 exahash gibi müthiş bir hash oranı üretti. Core Scientific sadece Ağustos ayında kendi madencilik operasyonları aracılığıyla 965 Bitcoini başarıyla çıkarmış ve yılın ilk sekiz ayında 9.755 bitcoinin üretimini gerçekleştirmiştir. Bu olağanüstü üretim, Core Scientific’in Kuzey Amerika’nın önde gelen bitcoin madencisi olarak konumunu sağlamlaştırıyor.


İlginizi Çekebilir:Stader Labs Test Ağında rsETH’yi Test Ediyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir