Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.964
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.964
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Stader Labs Test Ağında rsETH’yi Test Ediyor!

Çok zincirli likit staking platformu Stader Labs, Liquid Restaked Token’ı rsETH’yi test ağında başlattı.

rsETH tokeni, EigenLayer’in staking protokolünü temel alarak kullanıcıların aynı anda Ethereum stake etmelerine olanak tanır. Ayrıca stake işlemini birden fazla Ethereum ile yapar

Coinbase Wrapped Staked ETH (cbETH), Lido Staked ETH (stETH) ve Rocket Pool ETH (rETH) likit staking tokenini ağı desteklemek için yararlanır. Bunun nedeni yapılan açıklamaya göre doğrulama, güvenliği artırma ve ödülleri artırma.

Stader Labs kurucu ortağı Dheeraj Borra, “rsETH bir tokenden daha fazlasıdır; kripto dünyasında daha fazla ödül ve fırsata giriş noktasıdır ve kullanıcıların varlıklarını en üst düzeye çıkarmak için çeşitli farklı kaynaklardan ödülleri toplamasına olanak tanır.” Dedi.

“Ayrıca rsETH esneklik sağlayarak kullanıcılara pozisyonları değiştirme veya değiştirme özgürlüğü verirken aynı zamanda DeFi ödüllerinden yararlanmaya ve birden fazla ağ protokolünü güçlendirmeye devam ediyor.”

Likit staking, kullanıcıların bir temel varlık üzerinde staking ödülleri kazanmalarına olanak tanıyor. Bunun faydasını ve likiditesini açığa çıkaran likit staking türev tokeni biçiminde Defi uygulamalarıda bulunmakta.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

rsETH Nasıl Çalışır?

Kullanıcılar varlıkların sahipliğini temsil eden belirli Ethereum likit staking tokenlerini (stETH, rETH veya cbETH) ve rsETH’yi yatırırlar. Bu varlıklar, Stader ağındaki düğüm operatörüne dağıtılır. Böylelikle varlıkların ilgili staking ödüllerinin bir kısmı rsETH sahiplerine verilir. Böylelikle kullanıcılar elinde ki varlıklarla kazanç sağlayacaklar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir