Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.585
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.585
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ABD Temyiz Mahkemesi, SBF’in Tahliyesini Reddetti

ABD Temyiz Mahkemesi , eski FTX CEO’su SBF’in duruşması öncesinde avukatların önerdiği hapisten çıkma talebini reddetti.

Sbf’in avukatları, New York bölge mahkemesinden, eski CEO’nun 3 Ekim’deki duruşması öncesinde belgeleri gözden geçirmek üzere geçici olarak hapisten çıkarılmasını talep etmişti.

Perşembe günü karar veren ABD İkinci Daire Temyiz Mahkemesi; “Davalı-Temyiz Eden’in ek iddialarını inceledik ve bunların ikna edici olmadığını gördük. Dedi.

Savcılar SBF’in eski kız arkadaşı Caroline Ellison’ın özel günlüğünü New York Times’a sızdırarak, şifreli mesajlaşma uygulaması üzerinde tanıkları tahrif etmekle suçlamaktan dolayı Ağustos ayında ki duruşmaya kadar hapise gönderdi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Mahkeme Kararı

Temyiz mahkemesi;

“Kayıtlar, bölge mahkemesinin, Davalı-Temyiz Eden’in 18 USC 1512(b)’yi ihlal ederek iki tanığı tahrif etmeye çalıştığına ve özellikle bu tanıkları etkilemek için yasa dışı bir niyetle hareket ettiğine inanmak için olası bir nedenin bulunduğu yönündeki sonucunu desteklemektedir. “ Diye yazdı.

Temyiz mahkemesi ayrıca bölge mahkemesinin, tanığı tahrif etmek gibi cezai bir suç işlemek amacıyla konuşma yapan bir kişinin “anayasal koruma alanının dışında kaldığını” söylerken haklı olduğunu belirtti.

Sam Bankman-Fried ve diğer ekip arkadaşları milyarlarca müşteri varlığını kendi başarısız yatırımlarını yapmak için kullandıkları iddiasıyla dolandırıcılık da dahil olmak üzere bir çok suçlamadan 100 yıldan fazla hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Şuan mağdur olan kullanıcılar, varlıkları için 29 Eylül 2023’e kadar kanıt sunmaları gerekmektedir. Detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir