Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.864
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.864
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SBF, Avukatların Önerdiği nerdiği Jüri Sorularını Beğenmiyor!

SBF

Savcılar, FTX CEO’su SBF’nin önümüzdeki ay yapılacak duruşma öncesinde potansiyel jüri üyelerine fedakarlık hareketi hakkında poz vermek istemesi nedeniyle avukatların sorularını geri çevirdi.

SBF’nin avukatları jüri üyelerine, kaynakların başkalarına yardım etmek için kullanılmasına odaklanan toplumsal hareket vb. birçok hareket dahil olmak üzere bir konu hakkında soru sorma teklifinde bulundu.

Savcılar geçtiğimiz gün ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne yaptıkları başvuruda soruların SBF’in zenginliği aracılığıyla dünyayı iyileştirmeye çalıştığı yönündeki anlatıımını ince örtülü bir girişim olduğunu savundu.

SBF batmadan önce kaynakların sözde başkalarına yardım etmek için kullanılmasına odaklanan toplumsal hareketin destekçisiydi.

Savcılar, söz konusu “Savunma, sanığın sözde hayırseverlik taahhütleri için kabul edilebilir bir amaç ortaya koysa da çıkarmasa da, voir dire jüriye sanığın sadece dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek isteyen iyi bir adam olduğunu önermek için uygun bir forum değil.”

Voir dire, SBF’in duruşmasında jüri panelinde görev yapacak jüri üyelerinin seçilmesini sağlayacak. SBF, savcıların kendisini tanıkları tahrif etmekle suçlamasının ardından 3 Ekim’deki yeni duruşmasına kadar hapiste bekleyecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

100 Yıl Hapis Cezası

Kendisi gibi diğer FTX yöneticilerinin milyarlarca müşteri varlığını kendi başarısız yatırımlarını yapmak için kullandıkları iddiaları nedeniyle dolandırıcılık ve birçok suçtan dolayı 100 yıldan fazla hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. Bununla beraber Ftx yöneticilerinin kullanıcıların fonlarını kurtarmak için nasıl bir yol izleyeceği hala belli değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir