Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.112
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.112
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SBF Tarafından Yapılan Teklif, Mahkemece Reddedildi!

sbf

İflas eden FTX borsasının kurucusu SBF belge almak için bir teklif verdi. Federal yargıç ise bu isteği veto etmiş bulunuyor.

İlginizi çekebilir: FTX O Şirketlere 700 Milyon Dolarlık Dava Açtı!

Geçtiğimiz günlerde, SBF’nin belge toplama talebi mahkemece reddedildi. Dün yayınlanan Bloomberg haberine göre, SBF suçsuz olduğunu ispat etmek için FTX’in eski hukuk şirketinden belgeler istedi. Fakat yargıç bu isteği geri çevirdi.

Ayrıca Sam Bankman-Fried, savunmasında kasıtlı bir suç işlemediğini söyleyecek. Neden olarak ise Fenwick & West LLP şirketinin tavsiyelerine uyduğunu ekleyecek. Bunun yanı sıra bölgenin yargıcı Lewis Kaplan, bu talebin bir “oltalama” taktiği olduğunu düşünüyor. Bu yüzden SBF red yemiş bulunuyor.

Şunu da ekleyebiliriz ki, SBF’nin kendi sözcüsü bu konu hakkında bir açıklama yapmadı!

SBF Ekim’de Mahkemeye Çıkacak

Sam Bankman-Fried’a müşteri fonlarını kullandığı iddiası ile dolandırıcılık davası açılmıştı. Kendisi hakkında 13 maddelik iddianame bulunan SBF, hiçbir suç iddiasını kabul etmiyor. Savunma ekibi ise SBF’nin, avukatlara güvendiği yönünde bir savunma hazırladı.

Ayrıca yargıç kararında şu sözlere de yer verdi: “Bu talep özgünlük, kabul edilebilirlik ve ilgililik gerekliliklerini karşılamıyor.”

Sonuç olarak: FTX kurucusu SBF, Ekim ayında mahkemeye çıkacak. Yargılanma süreci başlayacak ve SBF’nin dava sonucunda ceza alıp, almamasına karar verilecek. Bunun yanı sıra, her şey bir iddiadan da ibaret olabilir. İlerleyen zamanlarda ne olacak, SBF herhangi bir ceza alacak mı, hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir