Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.921
% 1.57
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.921
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BitGo ve Swan,Tröst Şirketi Kuruyor

BitGo ve Swan,Bitcoin,Tröst BTC

Kripto saklama şirketi BitGo ve bitcoin finansal hizmetler firması Swan, yalnızca Bitcoin (BTC) kullanarak dijital varlık pazarında güvenli saklama hizmetleri sunacak bir tröst şirketi kurmayı planlıyor. Bu ortak girişim, düzenleyici onay gerektiren bir işlem olarak yürütülecek ve BitGo’nun saklama deneyimi ile Swan’ın dolandırıcılığı önleme konusundaki uzmanlığını bir araya getirecek. Yapılan resmi açıklamaya göre, bu şirket ABD’nin ilk bitcoin tröst şirketi olacak.

BitGo’nun uzun süreli deneyimi ve kripto varlıkların güvenli saklanması konusundaki bilgisi, bu girişimin temel taşıdır. Swan ise dolandırıcılığı önleme ve güvenlik alanında birçok başarılı önlem almış bir firma olarak öne çıkmaktadır. İki şirket, bu birleşik bilgi ve yeteneklerini kullanarak ABD’deki dijital varlık yatırımcılarına daha güvenli bir saklama hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Bu ortak girişim, dijital varlık sahiplerinin güvenliğini ve düzenleyici uyumluluğunu ön planda tutmaktadır. Bitcoin tröst şirketi olarak faaliyet gösterecek olmaları, yatırımcılara dijital varlıklarını koruma ve saklama konusunda daha fazla seçenek sunacak ve bu alandaki hizmet çeşitliliğini artıracaktır.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


CEO’lar Neyi Hedefiyor

BitGo’nun CEO’su Mike Belshe, Bitcoin endüstrisi için en iyi modelin, ABD finans endüstrisinin bir parçası olan model olduğuna inandıklarını ifade ediyor: “Borsa ve saklama hizmetlerinin birbirinden ayrılması gerektiğine inanıyoruz.”

Swan’ın CEO’su Cory Klippsten ise şunları ekliyor: “2023 yılının başından itibaren, Bakkt ile entegre olarak bazı müşteri segmentlerini aktarmaya başladık. Bizim için önemli olan, bitcoin dışındaki altcoin’leri güvence altına alma amacı taşımayan bir tröst şirketi oluşturmaktır.”

Kripto saklama şirketi Prime Trust, BitGo’nun şirketi satın alma planından vazgeçtikten hemen sonra tasfiye edilmişti. BitGo ise bu satın alımın iptali sonrasında 1,75 milyar dolarlık bir değerlemede 100 milyon dolarlık fon sağlama başarısını elde etti.


İlginizi Çekebilir:SEC, Binance.Us’tan İstediğini Alamıyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir