Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.659
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.659
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEC, Binance.Us’tan İstediğini Alamıyor!

SEC, Binance.US’un şuana kadar 220 belge sunmuş olması nedeniyle kripto borsasına yönelik soruşturma sürecinde herhangi bir anlaşmayla işbirliği yapmadığını söylüyor. Bu, düzenleyicinin gerekli olduğunu söylemesinden çok uzak.

Düzenleyici ajans ayrıca müşteri varlıklarıyla ilgili bazı bilgiler istedi. Ancak Binance.US’un  bir üst şirketi BAM’in şu ana kadar bu talebi yerine getirmediğini söyledi.

SEC, Perşembe günü yayınlanan bir mahkeme dosyasında, BAM’in, birçok federal menkul kıymetler yasasını ihlal ettiği gerekçesiyle davalık olduğu öğrenildi. Bu nedenle Haziran ayında ABD’deki müşteri varlıklarının saklanması, güvenliği vb. ilişkin keşif sağlamayı kabul ettiğini söyledi.

SEC, “Bu başvuru tarihi itibariyle BAM yalnızca 220’nin biraz üzerinde belge üretti” dedi. “Birçoğu banka hesap bilgilerinin, tarihsiz veya imzasız belgelerin ve bu davanın amaçları doğrultusunda hazırlanmış gibi görünen avukat mektupları ve tabloların anlaşılmaz ekran görüntüleridir. Bilgilerin doğruluğunu teyit eden bilgi sahibi bir kişi tarafından herhangi bir destekleyici kanıt veya doğrulama yapılmamıştır.

SEC, aynı zamanda Haziran ayında Binance ve kurucusu Chanpeng Zhao’ya dava açtı. Bunun nedeni diğer suçlamaların yanı sıra Binance.US platformunun gözetimini yanlış beyan ettiklerini söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

BAM, öncelikle SEC’in müşteri varlıklarını kontrol ediyor gibi görünen yeni markalanmış bir Binance Varlığı olduğunu söylediği Ceffu hakkında açıklama yapmayı reddetti.

SEC, “BAM başlangıçta Ceffu ile ilgili keşfi öncelik dışı olarak ertelemeye çalıştı ve bunun Müşteri Varlıklarının mevcut gözetimi ve kontrolü ile ilgisi olmadığını öne sürdü. Dedi.”

“Ancak, BAM’in politikasının Ceffu’yu cüzdan saklama yazılımı ve destek hizmetleri sağladığı göz önüne alındığında, 7 Temmuz’daki toplantı ve konferansta SEC bu keşfe olan ihtiyacı vurguladı ve BAM buna öncelik vermeyi kabul etti.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir