Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.028
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.028
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance US SEC’in Beyanlarının Yanıltıcı Olduğunu Söyledi!

Binance US

Bildiğiniz üzere SEC ve Binance US bir süredir davalarla baş başa duruyor. Binance CEO’su ise kurum hakkında yeni bazı açıklamalarda bulundu. Ayrıca Binance US avukatları, SEC’in yanlış ve yanıltıcı beyanlarda bulunduğunu da iddia etti.

Binance US avukatları, Binance Global ve CEO CZ’yi temsil ediyor. Söz konusu avukatlar SEC hakkında yeni iddialarda bulundu. Avukatlar SEC’in kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini düşündüğü için bir dilekçe verdi.

Binance’in avukatları dün verdikleri dilekçede, SEC’in 17 Haziran tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında yanıltıcı ifadeler kullandığını söyledi.

Binance US SEC’in Beyanlarını Yanıltıcı Görüyor

Bunlara ek olarak avukatlar, düzenleyicinin geçerli davranış kurallarına da uymasını istiyor.  Bunun yanı sıra dilekçede SEC’in icra direktörü Grewal’ın, CZ’nin müşteri varlıklarını istediği gibi yönlendirebileceği iddiasına dahil olan kişilerin ABD’ye dönmesi gerektiği aktarıldı.

Avukatlar Binance US varlıklarının dağıtıldığına veya kötüye kullanıldığına dair, SEC’in herhangi bir kanıtı olmadığını da ekledi.

Ayrıca CEO CZ, Twitter hesabından bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarda SEC’in yanıltıcı beyanlarda bulunduğu iddia ediliyor.

Sonuç olarak: Binance ve SEC davası bir süre daha devam edecek gibi duruyor. Bu davada taraflar birbirleri aleyhine iddialarda bulunuyor. Bu iddiaların asılsız olup olmadığı ise mahkemece belirleniyor. İlerleyen zamanlarda ne olacak, dava neye yöne doğru gidecek birlikte bekleyip göreceğiz.

İlginizi çekebilir: Dev Yatırım Şirketi, Spot Bitcoin ETF’sine Başvurdu!

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir