Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.877
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.877
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dev Yatırım Şirketi, Spot Bitcoin ETF’sine Başvurdu!

Valkyrie

Son zamanlarda pek çok şirket, Bitcoin ETF’si için başvuru yapmış bulunuyor. Bunlardan birisi de Valkyrie yatırım şirketi oldu.

Oldukça büyük bir yatırım şirketi olan Valkyrie, spot Bitcoin ETF’si için başvurdu! Ayrıca şirket, $BRRR koduyla başvurusuna resmiyet kazandırmış olarak gözüküyor.

Bloomberg haberine göre Valkyrie, aynı BlackRock gibi Nasdaq borsasında listelenecek bir ETF başvurusu yaptı.

Valkyrie yatırım şirketi bundan önce de, Bitcoin Miners ve Bitcoin Strategy ETF’leri sunuyordu.

Buna ek olarak SEC yani ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu bugüne kadar bir spot Bitcoin ETF’sini onaylamadı. Ayrıca bildiğiniz üzere BlackRock, WisdomTree ve Invesco son zamanlarda spot Bitcoin ETF’si için başvuru yapmıştı.

Bunun yanı sıra, ETF başvuruları Bitcoin’e oldukça olumlu bir etki ediyor. Son ETF başvurusundan sonra Bitcoin 30 bin dolar seviyesini aştı. Bu Nisan ayından beri en yüksek seviye oluyor!

Bu haberi yazarken Bitcoin, Binance borsasında 30.100 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sonuç olarak: Bitcoin ETF başvuruları gün geçtikçe artıyor. Bu piyasada olumlu bir etki yaratıyor. Bitcoin bu sayede, Nisan ayından beri geçemediği 30 bin barajını aşmış bulunuyor. Ayrıca Valkyrie ve diğer şirketlerin başvuruları onaylanırsa, Bitcoin’in itibarı artacak gibi duruyor. Böylelikle yeni yatırımcılar piyasaya gelecek ve Bitcoin fiyatı yine artış gösterebilecek. İlerleyen zamanlarda ne olacak, başvurular kabul edilecek mi bekleyip göreceğiz.

İlginizi çekebilir: Animoca Brands ve Mitsui Yeni Ortaklıklarını Duyurdu!

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir