Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.219
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.219
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Ripple, O Ülkede Onay Aldı.

Ripple (XRP)

CoinmarketCap verilerine göre, piyasa değeri en yüksek 6. coin olan Ripple (XRP) Singapur’da dijital varlık hizmetleri için onay aldı.

Yakın zamanda SEC ile davasıyla gündeme gelen Ripple, dijital varlık ödemeleri ve token ürünleri sunmak için Singapur’un mali düzenleyicisi olan Singapur Para Otoritesi’nden onay aldı.

Şirketin iddiasına göre, bu onay, XRP müşterilerinin likiditelerini sağlamak için kullandığı “Talep Üzerine Likidite” hizmetinin ölçeklendirilmesine yardımcı olabilir.

Ripple’ın 22 Haziran tarihinde yaptığı açıklamaya göre; Singapur Para Otoritesi’nden (MAS) onay aldı. Onay, şirketin yan kuruluşu “Ripple Markets Asia Pacific’in” Talep üzerine Likiditesini ölçeklendirmesine imkan sağlayacak. 

Ayrıca, şirket Singapur’un Ödeme hizmetleri Yasası kapsamında kurumsal ödeme lisansı için de başvuruda bulundu.

Yaşanan bu olay sonrasında Ripple CEO’su, Brad Garlinghouse, Singapurlu düzenleyiciyi kripto para birimiyle ilgili hizmetlere yönelik “pragmatik ve inovasyona odaklı yaklaşımı” nedeniyle övmüş ve ülkenin Ripple’ın Asya Pasifik bölgesindeki ticari faaliyetleri için “önemli bir geçit” olacağını belirtmiştir.

Stu Alderoty, Ripple’ın baş hukuk sorumlusu, Singapur’un diğer düzenleyicilerin de yolunu açan “net bir taksonomi ve lisanslama çerçevesi” geliştirmek isteyen erken liderlik sergilediğini ifade etmiştir.

Singapur Para Otoritesi (MAS), 21 Haziran’da Singapur’da dijital para hizmetleri sağlayan fintech firmaları için standartlar öneren para teknik raporunu yayınladı.

Sonuç olarak; Singapur Para Otoritesi’nin kripto para birimlerinin önünü açacak şekilde onay vermesi hem yatırımcılar hemde kripto şirketleri için ortak bir nokta yaratıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir