Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.535
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.535
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Animoca Brands ve Mitsui Yeni Ortaklıklarını Duyurdu!

Animoca Brands

Animoca Brands, Japonya’da kuracağı yeni Web3 işletmesi için Mitsui ile iş birliği yapacak.

Mitsui, hali hazırda Animoca Brands’e yatırım yapıyor. Ayrıca Mitsui, endüstriyel ve tüketici işletmelerinden oluşan varlıklara ek olarak müşteri ağlarına da erişim sunmayı öngörüyor.

Bu iki şirket dekarbonizasyon ve sağlık gibi alanlara odaklanmayı da planlıyor. Böylelikle Mitsui ve Animoca, işbirliğine dayalı işletmeler geliştirecek ve ortak girişimler kuracak.

Animoca Brands ve Yatırımları

Animoca Brands, Revv ve The Sandbox gibi çeşitli oyun projelerine de yatırım yapıyor. Ayrıca şirket, Opensea ve Yield Guild Games’in de arkasındaki bazı yatırımcılardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Ek olarak, Animoca’nın oldukça büyük bir stabil coin rezervi bulunuyor. Şirket, Nisan ayı sonu itibariyle 194 milyon nakit ve stabil coin rezervine sahip olduğunu aktarmıştı. Mali açıdan güçlü bir konumda olan Animoca, yatırımlara devam edecek gibi duruyor.

Animoca Brands’in 2020 mali yılı içinse tam tamına 27.9 milyon dolar ertelenmiş geliri bulunuyor.

İlginizi çekebilir: Animoca Brands 200 Milyon $ Kesintiyi Yalanladı!

Sonuç olarak: Bu haber Mitsui ve Animoca Brands şirketleri açısından önemli bir gelişme olarak görülüyor. Animoca bu sayede Japonya pazarına da el atmış bulunuyor. Böylelikle Animoca, yerel müşterilere de ulaşabilecek. Bunun yanı sıra, dekarbonizasyon ve sağlık alanında yapılacak çalışmalar şirketlerin imajına oldukça iyi bir şekilde etki edebilir. Gelecek zamanlarda neler olacak, Animoca daha fazla yatırım yapacak mı birlikte göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir