Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.745
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.745
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Do Kwon Sahte Pasaport Suçlamalarıyla Karşı Karşıya!

Do Kwon

Son haberlere göre Do Kwon, sahte seyahat belgesi kullanmakla suçlanıyor. Bunun yanı sıra, Europe Now partisi lideri Milojko Spajić ile de mali bağları bulunduğuna dair iddialar ortalıkta dolanıyor.

İlginizi çekebilir: Luna Kurucusu Do Kwon Tekrar Serbest!

Do Kwon Karadağ mahkemesinde verdiği ifadeye göre, seyahat ettiği pasaportun sahte olduğunu bilmiyormuş! Ayrıca Kwon bunun kendi suçu değil, Çin’li bir ajansın suçu olduğunu da ifade ediyor.

Ek olarak Kwon, yıllardır Kosta Rika pasaportuyla seyahat ettiğini ve belgelerin sahte olduğundan şüphelenmesi için hiçbir gerekçe olmadığını da ekledi.

Bu olaydan sonra savcılık Do Kwon’dan pasaportu aldığı ajansa dair daha çok bilgi istedi. Do Kwon ise ajansı hatırlamadığını, sadece isminin Çince olduğunu söyledi. Ayrıca Karadağ eski maliye bakanı Spajić’in partisine bağış yaptığı iddialarına da karşı çıktı.

Olayların ardından Spajić’de bir açıklama yaptı ve hakkındaki tüm iddiaların hepsini yalanladı. Ancak bu olaylar Karadağ haber kaynaklarına boy boy yer almakta.

Mahkeme Kararı Ne Olacak?

Duruşmanın ardından Karadağ’lı yargıç kararın 19 Haziran’da açıklanacağını belirtti. Mahkeme Kwon’un Güney Kore’ye iade talebini düşünürken, kendisi altı aya kadar iade gözetimi altında kalacak.

Do Kwon’un kurduğu, Terraform Labs’in Terra ekosistemi 2022’nin Mayıs ayında çöküşe uğraşmıştı. Bu çöküşten sonra ise 40 milyar dolara kadar zarar görüldü.

İlerleyen zamanlarda ne olacak, yargıç nasıl bir karar verecek veya Do Kwon Güney Kore’ye iade edilecek mi birlikte göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir