Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.697
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.697
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

CZ, FUD’lara Sert Tepki Gösterecek

cz

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) şirketin özellikle ABD şubesinde yaşanan yönetici ayrılıklarına ilişkin açıklama yaptı.

Sessizliğini bozan Binance CEO’su Changpeng Zhao  son spekülasyonları eleştirdi. CZ, borsanın ABD şubesindeki son yönetim değişikliklerini kabul etti. Shroder’ın şirkette başardıklarından sonra ara vermeyi hak ettiğini söyledi.

Shroder yönetimindeki şirkette yaşanan değişikliklere değinen CZ, eski CEO’nun finansman turu düzenlemesini, ürün ve hizmet iyileştirmelerini, iç operasyonların konsolidasyonunu ve ABD’de elde ettikleri pazar payını büyütmesini örnek  gösterdi.

CZ, Shroder’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Böylece Shroder’ın şirketin yaşadığı hukuki sorunlardan uzaklaşmak için işinden ayrıldığı yönündeki iddiaları da yalanladı.

Geçici  olarak CEO görevini üstlenen Norman Reed’in, Binance US‘in yeni CEO’su olarak atandığını duyurdu. Bu atamanın nedenini, kripto para dünyasının iki yıl öncesine göre çok farklı olmasına bağladı. Artık daha katı bir düzenleme ortamının mevcut olmasını sebep gösterdi. Reed’in eski bir SEC, New York FED, Ripple ve DTCC yöneticisi olduğunu hatırlatarak bu görev için doğru isim olduğunu söyledi.

CZ, son FUD’un göz ardı edilmesini ve geliştirmeye devam edilmesi gerektiğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir