Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.616
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.616
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Vadeli İşlemlerde Yeni Bir Altcoin Listeliyor!

binance hifi vadeli işlemler

Binance’in kripto para vadeli işlem platformu olan Binance Vadeli İşlemler,16 Eylül 2023 17:30 tarihinde Hifi Finance(HIFI) vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu.


▪️ Hifi Finance, merkezî olmayan bir finans platformudur, kullanıcıların sabit bir faiz oranıyla kripto ödünç vermesine ve almasına olanak tanıyan bir platformdur.

▪️ Kullanıcılar herhangi bir aktif piyasaya likidite sağlayabilir, borç alabilir veya borç verebilir. Borç alanlar, vade, faiz oranı veya teminat gibi şartları müzakere etmek zorunda kalmadan borç verenlere sabit bir faiz oranı öderler. Ayrıca, kullanıcılar likidite havuzlarına token tedarik ederek eşler arası borç verme ve borç alma işlemlerinden ödüller kazanabilirler.

▪️ 15 Eylül tarihinde alınan bu karara göre HIFI vadeli işlemlerinde, kullanıcıların pozisyonlarını 20 katına kadar artırabilmelerine olanak tanınacak. Binance Vadeli İşlemler, token için de belirli bir fonlama oranı sınırlaması getireceğini belirtti.

hifi coin binance
▪️ Hifi, 14 Eylül 2023 tarihinde sadece 0.6585$ değerindeyken beklenmedik bir hızla yükselişe geçti. Bu yükseliş, 16 Eylül 2023 tarihinde 2.10$ fiyatıyla zirveye ulaştı. Ancak, Binance Vadeli İşlemler platformunda Hifi’nin listeleneceği haberinin yayınlandığı an, Hifi’nin fiyatı 2.12$ seviyesinden başlayarak hızla yükselerek 2.28$ civarına %8’lik bir artış kaydetti. Bu gelişmeler yatırımcılara güzel bir kazanç fırsatı sunmuş gibi görünüyor.

Binance’de Daha Az Komisyon Ödeyerek İşlem Yapmak İçin Buraya Tıklayarak Kayıt Olun


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir