Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.707
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.707
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SBF’nin Yargısız Tahliye Talebi Redd Edildi!

SBF’nin Yargısız Tahliye Talebi Redd Edildi!

SBF`nin tanıklarla iletişime geçmeye ve tanık inandırıcılığını zayıflatmaya çalıştığı gerekçesiyle 11 Ağustos’ta kefaleti geri çekildi.

FTX‘nin eski CEO’su Sam Bankman Fried‘ın avukatları, federal hapishanedeki zayıf internet bağlantısı nedeniyle ön yargısız tahliye talep ediyorlar. Savunma ekibi, internet bağlantısının yetersizliğinin savunma hazırlığına engel teşkil ettiğini ve zaman kaybına neden olduğunu dile getirerek bu talepte bulunuyorlar.
Bu talep, SBF‘ın hapisten hemen serbest bırakılma isteği 6 Eylül tarihinde reddedildikten sonra geldi. Hakim, bu talebi bir sonraki üçlü hakim heyetine yönlendirmişti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

SBF‘ın avukatları, müvekkillerine hafta içi her gün 8:00 ile 19:00 saatleri arasında bir dizüstü bilgisayar kullanma sözü verilmesine rağmen, bu taahhütlerin yerine getirilmediğini belirtiyorlar. Ayrıca, hapishane işlemleri nedeniyle SBF‘ın internet erişiminin kesildiği birkaç örnek sunuyorlar.
Örneğin, 1 Eylül‘de SBF saat 14:30‘da hücresine geri çağrıldı ve bu, dört saatlik hazırlık süresini kaybetmesine neden oldu. 6 Eylül‘de ise SBF‘ın hücresinden çıkışı saat 11:00‘e kadar gecikti. Bankman-Fried, keşif veritabanına erişmeye çalıştığında kötü internet bağlantısı nedeniyle veritabanından sadece bir belgeyi inceleyebildi. Avukatlar, dilekçelerinde bu durumları vurguluyorlar.
“Hükümetin çabalarına rağmen, hücre bloğundaki internet erişim sorununu çözmenin bir yolu gibi görünmüyor. Bu, Bay Bankman-Fried’ın davadan önce keşif veritabanındaki veya AWS veritabanındaki belgeleri gözden geçirmesi ve araması için bir yol olmadığı anlamına geliyor. Sanık, bu tür kısıtlamalarla mahkemeye hazırlık yapamaz.”
Geçtiğimiz yılın 12 Aralık‘ında Bahamalar’da gözaltına alınmasının ardından, SBF 250 milyon dolarlık bir kefaletle serbest bırakıldı ve bu süre zarfında büyük bir kısmını ailesinin Kaliforniya’daki evine kısıtlı olarak geçirdi. Ancak, SBF‘ın eski FTX yöneticileri ve davada tanıklarla iletişim kurmaya ve onları sindirmeye çalıştığı tespit edildikten sonra, 11 Ağustos‘ta kefaleti geri çekildi.
Sam Bankman-Fried
O tarihten bu yana, Bankman-Fried‘ın hukuk ekibi, ön yargısız tahliye talep etmek için bir dizi temyiz başvurusu yapmış olsa da, bu tür başvuruları inceleyen hakimler, kefalet koşullarını birden çok kez ihlal ettiğini savunarak hemen serbest bırakmanın verilemeyeceği sonucuna varmışlardır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir