Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.748
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.748
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sec, Bitcoin ETF’sini Onaylamayacak!

SEC’in eski internet icra ofisi şefi Stark, SEC’in spot Bitcoin Etf’sini onaylaması hakkında açıklamada bulundu. Abd Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, spot bir Bitcoin yatırım fonu onaylamayacak dedi.

Stark X hesabından “Benim görüşüme göre, mevcut SEC bir bitcoin spot ETF başvurusunu bir dizi zorlayıcı nedenden dolayı onaylamayacaktır.” Dedi.

Bununla birlikte Stark, 2024’te Beyaz Saray’ı bir cumhuriyetçi kazanırsa Sec’in muhtemelen kripto çabalarının azalacağını söyledi. Ayrıca bitcoin spot ETF’yi onaylamaya daha açık hale geleceğini ve diğer önemli kripto dostu düzenlemeleri beraberinde getireceğini söyledi.

Stark ayrıca, bir sonraki başkan cumhuriyetçi olursa, mevcut kurum başkanı Gensler’in istifa edeceğini söyledi. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse yerine Kripto Anne olarak bilinen Hester Peirce’in başkan vekili olabileceğini ve kriptoyla ilgili Seç bozulmasının olacağını iddia ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Sec ile Kripto

Yakın zamanda SEC geçmişte kripto uygulama çabalarını çoğalttı. Bu hafta kripto borsası Bittrex, Nisan ayında kayıt dışı bir borsa olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı ve SEC ile 24 Milyon $’lık bir ödeme anlaşmasına vardılar.

SEC ayrıca Çarşamba günü Ripple Labs davasındaki özet karar emrinde ara temyiz için izin isteyen bir mektup gönderdi. Fakat bu ajans için bir yenilgiye uğrayacağını düşünüyor.

Bugüne kadar SEC, yıllarca süren denemelerden sonra spot Bitcoin ETF’sini onaylamadı. Bununla beraber geçtiğimiz gün Coinbase davası ile bitcoin harici tüm altcoinleri delist etmelerini istemişti. Fakat yapılan tüm davalara rağmen SEC yenilgiye uğruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir