Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.277
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.277
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ripple Labs, Fransa ve İsveç’te Yeni Ortaklıklar Kurdu

Ripple Labs, Paris merkezli ödeme sağlayıcısı Lemonway ve İsveç merkezli transfer sağlayıcısı Xbaht ile ortaklıklarını duyurdu.

Kripto para birimi XRP’nin ana şirketi Ripple Labs, küresel ölçekte genişlemeye devam ediyor. Özellikle son yaşanan dolandırıcılık ve iflas olaylarına rağmen, Ripple şirketi ortaklarına güven veriyor. Son olarak şirket, Fransa merkezli ve İsveç merkezli iki platform ile partnerlik kurdu.

Ripple Labs, Lemonway ve Xbaht ile Ortaklık Kurdu

SEC davasıyla gündemden düşmeyen Ripple şirketi, özellikle kripto sektöründe güvenilirliğini koruyor. Şirket, küresel çaplı genişleme kapsamında yeni işbirliklerine imza atıyor.

Çevrimiçi pazar yerleri için ödeme hizmeti sunan Paris merkezli Lemonway ile ortaklığını kuran Ripple, hemen ardından İsveç merkezli para transfer sağlayıcısı Xbaht ortaklığını da duyurdu. Yapılan ortaklıkların, Ripple Likidite Merkezi adlı yeni sistemleri için yapıldığı ortaya atıldı.

Şirketin Avrupa temsilcisi Young, kripto piyasasının zorlu günlerinde yapılan çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi. Young ayrıca, şunları söyledi;

Bu pazar ortamında diğer şirketlerin zor durumda olduğunu görmek hoş değil, ancak kendimizi hızla büyüyor buluyoruz ve ayrıca iyi finanse ediliyoruz. Fırsatçı bir şekilde bazı stratejik yatırım fırsatlarına bakıyoruz.

Şirketin verdiği hukuksal mücadeleler ve geliştirme çalışmaları, XRP açısından olumlu sinyaller veriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir