Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.281
% 2.51
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.281
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Zscaler hisseleri bugün neden düşüşte?

Yazar – Senad Karaahmetovic

Zscaler (NASDAQ:ZS) siber güvenlik şirketinin, Amit Sinha’nın 21 Ekim’den itibaren geçerli olmak üzere başkanlık görevinden istifa edeceğini açıklamasının ardından Salı günü piyasa öncesinde hisseleri %3’ün üzerinde düşüş gösterdi.

Zscaler, Bay Sinha’nın özel bir teknoloji şirketinde CEO pozisyonunu kabul ettiğini sözlerine ekledi. Kendisi şirketin yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edecek.

MoffettNathanson analistlerine göre bu haber, “Zscaler’in geliştirmekte olduğu yetenek türünün” bir kanıtı. Ayrıca Bay Sinha’nın yerine yeni bir başkan atanmasının “gerekli olmadığına ve firmanın teknoloji inovasyonunun arkasındaki itici gücün devam ettiğine” inanıyorlar.

Guggenheim analistleri, Bay Sinha’nın rakip bir firmaya geçmediği yönünde Zscaler’ın kendilerini bilgilendirdiğini de sözlerine ekledi.

“Bay Sinha organizasyonun önemli ve görünür bir parçası olsa da şu anda diğerleri tarafından denetlenen ürün organizasyonunda herhangi bir değişiklik olmaksızın çok az aksama bekliyoruz. C düzeyindeki bir yöneticinin bir şirketten ayrılması hiçbir zaman iyi bir haber olarak düşünülmese de bu değişikliğin, Zscaler’in kısa veya uzun vadeli beklentilerini etkilemeyeceğine inanıyoruz ve Bay Sinha için eşsiz bir fırsat gibi görünüyor.” dedi.

Zscaler hisseleri son bir yılda %50’nin üzerinde değer kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir